Denní horoskop BERANA na 20. 5. 2022

Beran 20. 5. 2022

Dnes byste mohli dobře psát beletrii nebo publicistiku. Je docela dobře možné, že jste o nějakém literárním oboru uvažovali. Proč váháte? Nikdy není pozdě. Najděte si čas na napsání příběhu. Pokud máte negativní postoj k věcem, které děláte, jak chcete něco udělat?

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální konfigurace vám může činit potíže vyjádřit přesně to, co chcete říci, nebo předložit návrh, který chcete předložit. Problém skutečně pramení ze strachu a z příliš aktivní představivosti. Z nějakého důvodu se obáváte reakce, kterou na svou žádost dostanete. Ve skutečnosti se sami držíte zpátky. Udělejte první krok a prostě to udělejte.

Práce

Slovu jiných lidí nemůžete plně důvěřovat. Lidé mohou teď říkat jednu věc a slibovat vám svět, ale to, že tento slib splní, je jiný příběh. Pointa je v tom, že mají na mysli své vlastní cíle, ne ty vaše. Dávejte si pozor.

Peníze

Je to vzrušující týden. Společenské a pracovní pozvánky jsou nyní normou, takže si zvykněte na každodenní žonglování s více než jednou z nich. Nečekejte, že vaše pocity budou klidné. Možná budete mít problémy s rovnováhou mezi prací a domovem, nebo se vám bude zdát, že máte dost staré rutiny. Nestačí nyní jen vydělávat peníze. Musíte si vyzkoušet, co to pro vás může znamenat z hlediska vašeho času.

Zdraví

Dnešní aspekt pro vás může znamenat frustrující období, protože možná nebudete přesně vědět, na čem jste. Energie v této době kolísá, zatímco vy byste rádi přesně věděli, co a jak! Zhluboka se nadechněte, až ucítíte, že se ve vás rodí frustrace, a pak další a další. Tento týden je důležité věnovat se aerobnímu cvičení a protáhnout si svaly, aby se mohly naplnit čerstvým kyslíkem. Zůstaňte pružní ve svém těle i mysli.

Přečtěte si také