Denní horoskop BERANA na 21. 2. 2023

Beran 21. 2. 2023

Vaše úsilí na domácí frontě se rozhodně vyplatilo, Berani. Váš domov vypadá báječně. Říká to každý, kdo do něj vstoupí. Někteří nečekaní návštěvníci se mohou zastavit na krátký pozdrav a nakonec zůstat na večeři. Jste přirozeným a laskavým hostitelem, nemluvě o skvělé kuchařce. Kdo by vašim hostům vyčítal, že chtějí zůstat?

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Postavení planet naznačuje určitý druh citové blokády v blízkém osobním vztahu. Paradoxně však v okamžiku, kdy si to uvědomíte, máte možnost začít s tím něco dělat. Ačkoli prosívání vašich nebo cizích emocí pro vás bývá trochu děsivé, snaha říct něco o tom, jak se cítíte, jistě něco změní.

Práce

Posuňte své nápady na vyšší úroveň. Nespokojte se s tím, kde se nacházíte. Mějte sílu a vnitřní sebedůvěru posunout vše o krok dál. Inovativními nápady, které vygenerujete, překvapíte všechny kolem sebe, včetně sebe.

Peníze

Jste nyní velmi komunikativní. Mluvení, chatování na internetu nebo dokonce využívání sociálních sítí ve váš prospěch je samozřejmostí. Ale vy to ještě více nakopnete, možná dokonce uvažujete o napsání pamětí. V této době máte neuvěřitelné množství tvůrčí energie. Využijte ji ve svůj finanční prospěch tím, že budete brát ohled na své publikum. Pak vyhledejte trhy s nejširším dosahem, abyste dosáhli nejlepších výsledků.

Zdraví

Možná jste dnes přetažení a potřebujete se soustředit sami na sebe. Neznamená to konec světa, pokud odložíte vykonání laskavosti pro někoho jiného, a neznamená to, že nejste dobrý přítel, pokud neřeknete ano na každé pozvání. Budujte se zevnitř. To znamená věnovat čas něčemu, co vyživuje vaše tělo. Zvláště prospěšné by pro vás v tomto období bylo posilovací cvičení, například bikram jóga.

Přečtěte si také