Denní horoskop BERANA na 21. 4. 2022

Beran 21. 4. 2022

Berani, možná vám dnes bude trvat o pár minut déle, než vstanete z postele, ale bude to stát za to. Zjistíte, že čím upřímnější jste k lidem byli, tím více se vám to vyplatí. Spolehlivost a důvěryhodnost jsou klíčové záležitosti, na které se musíte zaměřit. Chovejte se silně a hrdě s ohledem na to, kdo jste, a odměna se dostaví. Do všech svých činů vnášejte určitou dávku něhy.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vztahy jsou do značné míry o dávání a braní a díky dnešním tranzitům planet si velmi dobře uvědomujete, kolik dáváte a co za to dostáváte. Pokud vás to nějakým způsobem trápí, pak nemá smysl se sladce usmívat, ale tiše v sobě vřít. Podstatu tohoto problému je třeba řešit. Naštěstí tak dnes můžete učinit s grácií a upřímností.

Práce

Konverzace s ostatními lidmi se stává docela zmatenou a na konci třicetiminutového rozhovoru s někým na pracovišti budete mít pocit, že jste nic nepochopili. Vaše rozhovory mají tendenci se točit v kruhu místo v přímých liniích.

Peníze

Je to pro vás týden nahoru a dolů. Na jedné straně se tento týden hodně zaměřujete na peníze a postavení. Na straně druhé se aspekty dotýkají vašich dluhů a peněz jiných lidí. Vesmír chce, abyste to vyřešili dříve, než se to ještě zhorší.

Zdraví

Dnešní tranzit v nás může vyvolat pocit, že vše musí být dokonalé, než uděláme další krok vpřed. Jedná se o formu paralýzy, kterou je třeba řešit. Nic nezískáte tím, že budete kvůli nějakým nevyřešeným pocitům držet své zdraví na uzdě. Pokud se nemůžete přimět k tomu, abyste přestali jíst sladkosti, není to důvod odkládat kvalitní trénink! I když máte pocit, že je to zbytečné, budujete si zdravý návyk, který přežije ty negativní (doufejme)!

Přečtěte si také