Denní horoskop BERANA na 22. 5. 2023

Beran 22. 5. 2023

Kdyby byl každý den jako dnes, život by byl ráj, Berani. Je to pro vás potenciálně nádherné období. Možná najdete odpovědi na problémy, které vás trápí už několik týdnů. Při všech rozhovorech mějte uši otevřené. Mohli byste narazit na dílo, na které jste dlouho čekali.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tak či onak, vaše pocity mají právě teď velkou moc. Současný aspekt ve hře s sebou přináší tendenci chtít manipulovat pomocí své emocionální energie, což je díky dnešnímu vlivu ještě účinnější. Je lepší nechat se unášet a být přirozený, než takto řídit svůj vztah. Pokud svého partnera (současného nebo budoucího) milujete, měli byste mu také důvěřovat.

Práce

Postarejte se nyní o osobní záležitosti, abyste mohli na začátku týdne začít znovu. Tento den se zaměřte na sebe a své vlastní potřeby. Buďte sobečtí. Dejte přednost sobě. Získáte tak pevnější základ pro práci v příštím týdnu.

Peníze

Je to vzrušující týden. Společenské a pracovní pozvánky jsou nyní normou, takže si zvykněte na každodenní žonglování s více než jednou z nich. Nečekejte, že vaše pocity budou klidné. Možná budete mít problémy s rovnováhou mezi prací a domovem, nebo se vám prostě bude zdát, že máte dost staré rutiny. Nestačí nyní jen vydělávat peníze. Musíte si vyzkoušet, co to pro vás může znamenat z hlediska vašeho času.

Zdraví

Aspekt pro daný den ve vás vyvolává emocionální pocity, se kterými se nemusíte nutně vypořádat během polední pauzy. Poddejte se svým emocím a všimněte si, co vlastně cítíte. Nemusí dojít k velkému zhroucení nebo konfrontaci s někým, stačí si všimnout, co cítíte, a možná si to zapsat do deníku. Zpracování emocí je mnohem snazší, pokud je součástí vašeho dne cvičení. Pijte také hodně vody.

Přečtěte si také