Denní horoskop BERANA na 22. 6. 2022

Beran 22. 6. 2022

Usmívejte se dnes na svět, Berani. Buďte vděční za věci, které máte, a za lidi kolem sebe. Umocněte v sobě příjemný, hřejivý pocit a šiřte tuto lásku mezi ostatní. Toto je pro vás velmi expanzivní období, ve kterém můžete dosáhnout poměrně hodně, pokud se do toho pustíte. Vyzařujte svou pravou povahu každou buňkou svého těla a sledujte, jak se vám naskýtají příležitosti.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ať vás ani nenapadne dělat nějaké ty vtipy, které vám tak snadno padají z jazyka. Současná astrální energie naznačuje, že bude příliš snadné podráždit někoho, s kým se právě sbližujete. Vzhledem k tomu, že se vztah nachází v tak křehké fázi, bylo by moudré držet se zpátky. Smějte se spíše s nimi než jim.

Práce

Někdo má o sobě poněkud přehnanou představu, která bohužel blokuje cestu novým myšlenkám. Dostali jste se do obtížné situace, protože se nemůžete pohnout kupředu, dokud se tento problém nevyřeší.

Peníze

V tomto týdnu máte aktivitu v oblasti svého horoskopu, která řídí váš domov a vnitřní pocity. Vesmír chce, abyste se posunuli vpřed, abyste tvořili a dobývali. Zároveň však potřebujete postupovat pomalu a vybudovat si pevné základy, než se pustíte vpřed. Vaše pocity mohou být podobně zmatené. Mezitím je čas splatit případné dluhy.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vám dává možnost vidět se jako dobrý a krásný člověk, kterým jste! Pokud jste se starali o své potřeby a věnovali si pozornost (strava, cvičení a spánek), budete se cítit obzvlášť dobře. Pokud jste se cítili provinile, protože jste byli roztěkaní a zanedbávali své tělo, takový příznivý aspekt zasahuje hluboko do vašeho nitra a šíří své léčivé růžově zlaté světlo.

Přečtěte si také