Denní horoskop BERANA na 22. 7. 2022

Beran 22. 7. 2022

Vaše pevná půda pod nohama může být dnes trochu nestabilní, Berani, ale nedělejte si s tím starosti. Buďte trochu pružnější a uvolněte své pevné sevření situace. Vneste do ní smích a hravost. Výměna názorů je rozhodující. Vyjděte z domu a vydejte se do společenské arény, kde si můžete užít odlehčené rozhovory.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Obvykle jste rádi přímočaří, a proto se dnes můžete pod vlivem současné planetární energie překvapit. Z nějakého důvodu, který nedokážete doopravdy pochopit, možná zjistíte, že rádi opepříte pravdu několika dobře zvolenými přídavnými jmény a obrazy, abyste se stali žádanějšími. Vaše láska vám na to pravděpodobně skočí!

Práce

Pokud se nezapojíte do boje, nevyhrajete. Vrhnout se do běsnění před sebou jistě nezní na první pohled lákavě, ale musíte si uvědomit, že je to jediná cesta, jak se dostat tam, kam chcete. Věřte si a pokračujte.

Peníze

Tento týden je ve vzduchu cítit napětí. Aktivita v oblasti peněz a hodnot vám ukazuje, že je na čase zjistit, zda vám způsob, jakým v současnosti vyděláváte, vyhovuje, Pokud ne, tento aspekt vás silně vybízí k akci směřující k lepšímu řešení. Nenechávejte to na náhodě ani nepředpokládejte, že to za vás udělá někdo jiný. Život může být takový, jaký ho chcete mít.

Zdraví

Dnešní pohyb planet ve vás může vyvolat pocit frustrace a této frustrující energie je v současné době k dispozici velké množství. I když si ceníte tajemství a dokážete se smířit s nejednoznačností, pocit zmatku, který možná právě teď pociťujete, ve vás může vyvolávat napětí. Pokud se cítíte zmatení a potřebujete si od toho odpočinout, vřele doporučujeme zvolit si jógu, dát si horkou koupel nebo obojí. Nenechte tento pocit frustrace bez odezvy; může mít efekt sněhové koule na vaše zdraví.

Přečtěte si také