Denní horoskop BERANA na 23. 1. 2023

Beran 23. 1. 2023

Možná je pro vás snadné objevit se na večírku nebo zvednout telefon, když víte, že vám volá nejlepší přítel s dobrými zprávami, ale kde jste, když jde do tuhého, Berani? Ujistěte se, že lidem projevujete podporu ve všech situacích. Nebuďte jen kamarádem do pohody. Vaše loajalita k ostatním může být dnes podrobena zkoušce, když dojde ke konfliktu a vznětlivost se zvýší.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeská konfigurace vás nyní uvádí do souladu s hlubším souborem rytmů: s rytmy spojenými s podvědomím. Když se budete pozorněji zabývat svými sny nebo si všímat svých intuic a instinktivních reakcí, můžete dosáhnout skutečného pokroku v osobních vztazích.

Práce

Nacházíte se v období plné energie, kdy toho můžete docela dost dokázat. Ujistěte se, že tuto energii zaměřujete na své vlastní cíle, místo abyste ji nechali promarnit na jiné věci. Kariérní úspěch je dosažitelný, pokud o něj opravdu stojíte.

Peníze

Tento týden se cítíte mnohem hovornější než obvykle. Obvykle se nemůžete dočkat příběhů od ostatních, ale tento týden se rádi podělíte i o své zážitky. Zatímco se kolem vás odehrává veškerá tato komunikace, nezapomeňte věnovat trochu času a peněz sami sobě. Extrémní péče o sebe se vám teď může zdát příliš luxusní, ale je to skvělá investice do vaší dlouhodobé budoucnosti. Odpočívejte, regenerujte a řekněte, co máte na srdci.

Zdraví

Nikdy jste se slepě nepřizpůsobovali skupině, ale rozhodně vám záleží na tom, co si o vás lidé myslí. Je načase pomoci jim i sobě a poskytnout jim informace, které potřebují k tomu, aby vás skutečně poznali. Možná byste si nejprve měli udělat rekvalifikační kurz. Opravdu víte, co chcete a co nechcete? Disciplinované cvičení, jako je plavání a běh, vám poskytne čas, abyste se nad těmito otázkami zamysleli a zároveň si posílili svou sílu a sebevědomí.

Přečtěte si také