Denní horoskop BERANA na 23. 2. 2023

Beran 23. 2. 2023

Zklamání z významné veřejné osobnosti, kterou jste vždy obdivovali, by dnes mohlo způsobit etickou krizi, Berani. Možná se přistihnete, že pochybujete o svých názorech a hodnotách, které jste po většinu života přijímali bez pochybností. Mějte na paměti, že je to vlastně zdravý proces. Do zítřka se pravděpodobně smíříte sami se sebou a mezitím byste měli trochu dospět. Vydržte!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současný tranzit planet by mohl přinést příležitost k nečekanému setkání s někým. Je možné, že vám připomene osobu, kterou jste znali v minulosti, a všechny dobré časy, které jste spolu prožili. Toto poslední setkání však bude zcela jiné a seznámí vás s novými, velmi zajímavými aktivitami i lidmi. Připravte se na to, že vám vyrazí dech.

Práce

Vaše mysl je stále ve víru, ale v následujících třech a půl týdnech bude ve víru ještě více než obvykle. V některých ohledech se vám může zdát, že se místo dopředu pohybujete dozadu. To se dá očekávat. Smiřte se s tím, co vám přijde do cesty.

Peníze

Jste nyní velmi komunikativní. Mluvení, chatování na internetu nebo dokonce využívání sociálních sítí ve váš prospěch je samozřejmostí. Ale vy to ještě více nakopnete, možná dokonce uvažujete o napsání pamětí. V této době máte neuvěřitelné množství tvůrčí energie. Využijte ji ve svůj finanční prospěch tím, že budete brát ohled na své publikum. Pak vyhledejte trhy s nejširším dosahem, abyste dosáhli nejlepších výsledků.

Zdraví

Tento den je skvělý k prosazení vašich snů a vizí. Pokud byste se chtěli za dva měsíce vidět o něco zdravější, je dnešní den skvělý k tomu, abyste si zaplavali pár koleček navíc nebo dvakrát vyběhli kopec. Pokud se vidíte jako větší společenské zvíře, než jste byli v posledních šesti měsících, je dnešní den skvělý k tomu, abyste vyzkoušeli seznamovací aplikaci nebo se překvapili nějakým jiným způsobem. Je to den zábavy, den, kdy můžete začít něco podnikat, a především den, kdy se můžete projevit takoví, jací chcete být.

Přečtěte si také