Denní horoskop BERANA na 23. 3. 2023

Beran 23. 3. 2023

Berani, dnes se ve vás skrývá emocionální intenzita, která se snaží najít cestu ven. Je pravděpodobné, že dojde k náhlým výbuchům, a tak si dejte pozor, abyste udrželi svůj temperament na uzdě. Obklopte se dobrými přáteli, kteří mohou vaše nevyzpytatelné pocity podpořit. Nebuďte na sobě závislí. Hledejte přátele, kteří jsou pozornými posluchači, nikoliv stálými berličkami. Mohou pociťovat stejně silné napětí a nepotřebují další zátěž.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Jste velmi intenzivní, ale často máte tendenci skrývat se za zdánlivou nonšalanci a přístup „snadno přijít, snadno odejít“. Dnes by však bylo lepší dát najevo svou vášeň. Pokud budete nečinně přihlížet, jak se vám naskýtá velká šance, můžete ji promarnit. Dejte najevo, jak se cítíte, a výsledek vás potěší.

Práce

Paliva pro váš oheň je dostatek. Slova ostatních lidí jsou povzbudivá a užitečná. Nebude těžké najít někoho, kdo s vámi bude souhlasit a kdo vám bude rozumět, což vám usnadní jít s velkou jistotou vstříc svým cílům.

Peníze

V této době přemýšlíte o tom, jak ve svém životě vytvořit více finančních příležitostí, a jste připraveni to udělat. Vaše vztahy budou ještě důležitější v práci i v peněžním životě. Možná zjistíte, že otevření se partnerovi vám pomůže dostat se na stejnou finanční vlnu. Ve vašem sektoru učení se vám bude dařit. Obojí vám pomůže shrábnout ho.

Zdraví

Uvíznutí ve vyjetých kolejích může být velmi frustrující, protože vše, co se snažíte udělat, abyste se z této situace dostali, ji jen zhoršuje. Pokud se cítíte zaseknutí, nezapomeňte okamžitě snížit svá očekávání vůči sobě. To neznamená, že zapomenete na cvičení nebo na denní příjem vody; znamená to, že od sebe neočekáváte, že budete dělat všechno správně a pořád. Uberte si na tempu, které potřebujete, abyste dohnali svůj pozitivní přístup.

Přečtěte si také