Denní horoskop BERANA na 23. 5. 2022

Beran 23. 5. 2022

Zpoždění při přijímání sdělení ze vzdáleného místa by se dnes mohlo ukázat jako frustrující, Berani. Možná se těšíte na dovolenou, ale povinnosti, které se náhle objeví, by mohly cestu odložit. Pravděpodobně to nebude nutné, ale je třeba udělat nějaké úpravy, abyste mohli dělat to, co chcete, a zároveň plnit své povinnosti.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud dnes budete mít nějaké problémy s milovanou osobou, bude to nejspíše proto, že jeden z vás přehnal své nároky a příliš se domníval. Nebo jste možná nebyli dostatečně citliví k tomu, co se s druhým člověkem skutečně dělo. Současná nebeská atmosféra vás vybízí k tomu, abyste pochopili, co ten druhý potřebuje, a jednali podle toho. Jít jen slepě vpřed není řešením.

Práce

Jste jako mocný král nebo královna, kteří sedí na velkém trůnu moci. Zvedněte hruď a mluvte sebevědomě. Vaše přání se splní, tak se do toho pusťte a vydejte rozkaz. V tuto chvíli jste pánem svého království. Bavte se.

Peníze

Je to vzrušující týden. Společenské a pracovní pozvánky jsou nyní normou, takže si zvykněte na každodenní žonglování s více než jednou z nich. Nečekejte, že vaše pocity budou klidné. Možná budete mít problémy s rovnováhou mezi prací a domovem, nebo se vám prostě bude zdát, že máte dost staré rutiny. Nestačí nyní jen vydělávat peníze. Musíte si vyzkoušet, co to pro vás může znamenat z hlediska vašeho času.

Zdraví

Díky planetárnímu uspořádání je nyní čas na to, abyste si vážili svých přátelství, a někdy je nejlepší dát svým přátelům hodně prostoru. Přesto se vám může stát, že komunikace bude v této době obtížná. Není třeba na své přátele tlačit, protože jakýkoli konflikt může počkat týden nebo dva, než se vyřeší. Soustřeďte se na své vlastní zdraví a štěstí tím, že budete pravidelně cvičit, jíst vyváženou stravu a pít hodně vody.

Přečtěte si také