Denní horoskop BERANA na 23. 7. 2022

Beran 23. 7. 2022

Dnes se soustředíte na své emoce, Berani, ačkoli soustředění samo o sobě bude docela náročné. Můžete se cítit jako jojo v rukou někoho jiného. Nepodléhejte viktimizaci. Postavte se za sebe, i kdyby to mělo znamenat, že se ostatní naštvou. Jste zodpovědní za své pocity a za pocity nikoho jiného.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vy i váš milenec potřebujete pod vlivem dnešní astrální konfigurace trochu vzrušení. Pokud jste byli příliš zaneprázdněni zábavou, může se to projevovat stále častějšími záchvaty vznětlivého chování a podrážděnosti. Je tedy nutné, abyste si oba na chvíli odpočinuli od povinností a podnikli něco odvážného a zábavného. To vám vrátí jiskru.

Práce

Nyní je čas vrátit se zpět a zkontrolovat plány, které jste dříve vytvořili. Než uděláte další krok vpřed, věnujte čas zamyšlení nad tím, kde jste byli. Tímto postupem si v dlouhodobém horizontu ušetříte spoustu času, energie a prostředků.

Peníze

Tento týden je ve vzduchu cítit napětí. Aktivita v oblasti peněz a hodnot vám ukazuje, že je na čase zjistit, zda vám způsob, jakým v současnosti vyděláváte, vyhovuje. Pokud ne, tento aspekt vás silně vybízí k akci směřující k lepšímu řešení. Nenechávejte to na náhodě ani nepředpokládejte, že to za vás udělá někdo jiný. Život může být takový, jaký ho chcete mít.

Zdraví

Dnes se budete cítit taženi mnoha směry. Uvědomte si, co cítíte a jak si vykládáte situace, ve kterých se nacházíte. Udržujte si určitý odstup, abyste z tohoto tranzitu vytěžili to nejlepší. Vyvažování pocitů a činů je důležitá dovednost, kterou je třeba rozvíjet. Vezměte si svou emocionální energii na domácí cvičení, abyste ji zpracovali a somaticky uvolnili.

Přečtěte si také