Denní horoskop BERANA na 24. 3. 2023

Beran 24. 3. 2023

Vztah s blízkým partnerem se může trochu zamotat, Berani. Mohli byste rychle reagovat na situaci, aniž byste se předtím, než promluvíte, pořádně zamysleli. V hlavě můžete mít zmatek, zda mlčet, nebo zvolit agresivnější cestu a vyhrknout vše, co cítíte. Je důležité, abyste našli rovnováhu mezi obojím.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

S malou pomocí planet můžete být dnes velmi populární. Možná vás však váš partner (současný nebo budoucí) nabádá k přílišnému povídání, zatímco vy byste raději dělali něco užitečného. Možná je odpovědí na vaše romantické dilema sdělit své city tím, že dáte najevo, jak moc vám na nich záleží, místo abyste o nich mluvili. To by vám mohlo přinést výsledek, o který usilujete.

Práce

Pravda je velmi rozmazaná a fakta budou s přibývajícím časem stále více matoucí. Čím více lidí oslovíte, tím více budete zmateni. Snažte se v této době nedělat žádná zásadní rozhodnutí. Počkejte, až bude cesta jasnější.

Peníze

V této době přemýšlíte o tom, jak ve svém životě vytvořit více finančních příležitostí, a jste připraveni to udělat. Vaše vztahy budou ještě důležitější v práci i v peněžním životě. Možná zjistíte, že otevření se partnerovi vám pomůže dostat se na stejnou finanční vlnu.

Zdraví

Dnes možná máte chuť na dvě protichůdné věci najednou: dobré cvičení a následně čokoládový dort. Staly se už i šílenější věci. Planetární konjunkce vás nutí na jedné straně toužit po pohodlí a bezpečí (vaše obvyklá rutina, útěcha z uznání a dalších dobrých pocitů), na druhé straně si však myslíte, že by bylo erotické a zábavné zůstat dlouho vzhůru a dělat věci, které přinášejí okamžité, hříšné potěšení. Úkolem je najít střední cestu a pozastavit se v posuzování.

Přečtěte si také