Denní horoskop BERANA na 24. 5. 2022

Beran 24. 5. 2022

Berani, dnes očekávejte ve svém domě hodně aktivit. Mohla by se tam sejít skupina, možná velká, kterou hostíte vy nebo někdo z rodiny, a vyvolat podnětné rozhovory. Mohli byste se nechat strhnout energií, díky níž se dostanete do kontaktu s novým vědomím svých pocitů. Dnes večer očekávejte živé sny o cestování, cizích místech nebo létání.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Někdy k nám láska přichází velmi zvláštními a záhadnými způsoby, které bychom si sami nedokázali představit ani za milion let. S dnešní astrální energií by bylo moudré očekávat neočekávané a mít otevřenou mysl, pokud jde o romantiku. Setkání by mohlo být začátkem nádherného vztahu, ale nemusí se odehrát tak, jak jste si vždycky představovali.

Práce

Delegujte povinnosti, místo abyste se o vše starali sami. Jste v klíčové pozici. Máte dobrý výhled na vše kolem sebe. Dávejte lidem úkoly, které pomohou k dosažení cíle. Ujistěte se, že jsou všichni na stejné vlně.

Peníze

Tento týden je pro vás smíšený. Na jedné straně máte náhlou, expanzivní energii, která ovlivňuje váš sektor skupin a samostatné výdělečné činnosti, což naznačuje, že přemýšlíte o přeměně dovednosti ve výnosný podnik. Na druhé straně vstupuje do hry váš dům dluhů a cizích peněz. Nepůjčujte si na rozjezd tohoto podnikání více, než si můžete dovolit.

Zdraví

Průběh dne vás nutí všímat si více svých úspěchů než neúspěchů, a to je skvělá věc! Vychutnejte si všechny věci, které děláte dobře a kterých si ostatní lidé nemusí nutně všimnout nebo je pochválit. Své sebevědomí můžete ovlivnit už jen tím, že do sebe pustíte trochu pochvaly od vlastního vnitřního hlasu. Poblahopřejte si za to, že jste si zacvičili jógu, uvařili zdravé jídlo, upřímně komunikovali s přítelem. To jsou věci, které vytvářejí zdravý život.

Přečtěte si také