Denní horoskop BERANA na 24. 6. 2022

Beran 24. 6. 2022

Berani, vaše flexibilita bude dnes podrobena zkoušce. Možná se budete kroutit a ohýbat, abyste se přizpůsobili konturám dne. Zjistíte, že pokud spojíte síly s mocnými hybateli, uděláte toho poměrně dost a budete úspěšní. Nenechte se zastrašit intenzitou emocí druhých lidí. Sílu naleznete ve svém klidném, uzemněném já.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární energie znamená, že máte jedinečnou příležitost někoho lépe poznat, protože osud zasáhne a přivede vás s ním tváří v tvář. Ačkoli vám intuice napovídá, že v tomto spojení je určitý potenciál, teprve až při zahájení rozhovoru oceníte, jak velký. Navzájem se shledáváte zajímavými a potěšujícími.

Práce

Projekty, které se zasekly ve vyjetých kolejích, se konečně začnou znovu hýbat kupředu. Dnes pocítíte větší disciplínu, která vám pomůže dokončit jakýkoli úkol, který vás již delší dobu trápí. Plnou parou vpřed!

Peníze

V tomto týdnu máte aktivitu v oblasti vašeho horoskopu, která řídí váš domov a vnitřní pocity. Vesmír chce, abyste se posunuli vpřed, abyste tvořili a dobývali. Zároveň však potřebujete postupovat pomalu a vybudovat si pevné základy, než se pustíte vpřed. Vaše pocity mohou být podobně zmatené. Mezitím je čas splatit případné dluhy.

Zdraví

Dnešní energie vám dává sílu prohlédnout mnohé způsoby, kterými se před sebou občas snažíte skrýt pravdu. Jste obzvláště vnímaví a schopni pochopit, že v rámci tohoto tranzitu nelze řezat zatáčky. Po fyzické stránce můžete trpět nedostatkem pohybu nebo přejídáním. Z emocionálního hlediska byste udělali dobře, kdybyste svým blízkým sdělili, co cítíte, a to více způsoby, abyste si byli jisti, že vás pochopili.

Přečtěte si také