Denní horoskop BERANA na 24. 7. 2022

Beran 24. 7. 2022

Berani, možná máte problémy s jídlem. Možná váš pocit vlastní hodnoty není na nejvyšší úrovni a snažíte se to vynahradit sabotováním vztahu ke svému tělu. Jídlo je zdravá výživa, kterou potřebujete k tomu, abyste přežili. Vaše tělo si zaslouží úctu a vy mu musíte poskytnout správné palivo, které potřebuje, aby bylo zdravé.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální energie na vás jistě udělá dojem. Zdá se, že vás nic nemůže zastavit v tom, abyste udělali to, co chcete, nebo dosáhli toho, čeho chcete dosáhnout v oblasti lásky a vztahů. Jste-li nezadaní, můžete potkat někoho, kdo se ukáže být odpovědí na vaše sny. Trvalé vztahy mohou dostat skutečnou dávku pozitivní energie.

Práce

Ostatní se k vám dnes budou hrnout pro radu. Vaše důvěryhodná, fundovaná a praktická povaha je velkou útěchou pro ty, kteří se neustále nechávají unášet šílenstvím pracovního života. Možná budete chtít začít účtovat za svůj čas.

Peníze

Tento týden je ve vzduchu cítit napětí. Aktivita v oblasti peněz a hodnot vám ukazuje, že je na čase zjistit, zda vám způsob, jakým v současnosti vyděláváte peníze, vyhovuje, Pokud ne, tento aspekt vás silně vybízí k akci směřující k lepšímu řešení. Nenechávejte to na náhodě ani nepředpokládejte, že to za vás udělá někdo jiný. Život může být takový, jaký ho chcete mít.

Zdraví

Čím upřímnější k sobě budete, tím větší šanci budete mít na dosažení svých cílů. Poddejte se vyjádření pochybností, které máte o své schopnosti dotáhnout to do konce, a dříve si najděte společníka na cvičení, i kdyby to mělo být prostřednictvím videochatu. Mluvte otevřeně o svých problémech s jídlem a budete zasvěceni do přístupů a strategií, které by vám jinak příliš dlouho unikaly. Cokoli držíte v sobě kvůli strachu z výsměchu nebo odhalení, nakonec vyplave na povrch. Zjistíte však, že pravda vás osvobodí. Nejste jediní na světě, kdo si s sebou tyto problémy nese.

Přečtěte si také