Denní horoskop BERANA na 25. 3. 2023

Beran 25. 3. 2023

Berani, možná se cítíte poněkud pod psa. Pravděpodobně jste vystresovaní a potřebujete si odpočinout. Zmatené by mohly být i pracovní starosti. Možná máte před sebou spoustu úkolů a nevíte, kde začít. Možná byste dnes vůbec neměli začínat. Možná si potřebujete vzít volno, abyste si odpočinuli, a pak se do toho pustit zítra, až se budete cítit zase sami sebou. Přemýšlejte o tom.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Svět se točí kolem slov a myšlenek, bez nich by se nic moc nestalo. Dnes máte představy o té zvláštní osobě ve svém životě, ale nevíte, zda jsou pravdivé, nebo ne. Jediný způsob, jak to zjistit, je zeptat se, i když i to může být zavádějící. Pokuste se přijít na kloub tomu, co vás trápí.

Práce

S přibývajícím dnem pocítíte pomalé a stálé napětí. Zdá se, že vám někdo zazlívá něco, čeho jste dosáhli, například zvýšení platu, které jste si zasloužili. Snažte se, aby vás závist těchto lidí nebrzdila.

Peníze

V této době přemýšlíte o tom, jak ve svém životě vytvořit více finančních příležitostí, a jste připraveni to udělat. Vaše vztahy budou ještě důležitější v práci i v peněžním životě. Možná zjistíte, že otevření se partnerovi vám pomůže dostat se na stejnou finanční vlnu. Ve vašem sektoru učení se vám bude dařit.

Zdraví

Aspekt ve hře vám připomíná, že vaše budoucnost začíná dnes. Je vhodná doba položit si otázku: Co chcete pro své zdraví? Chcete své tělo ignorovat, dokud nebudou nutná invazivní lékařská opatření? Nebo chcete prožívat informovanost a potěšení z péče o své tělo a mysl spíše preventivním způsobem? Pokud dáváte přednost druhé možnosti, možná je čas investovat do informativního textu: zdravé kuchařky, holistické příručky o hygieně nebo knihy o feng-šuej.

Přečtěte si také