Denní horoskop BERANA na 25. 4. 2023

Beran 25. 4. 2023

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Začátky jsou někdy zvláštní, zejména nového vztahu. Dnešní postavení planet může naznačovat, že dnes k něčemu takovému dojde, a to zcela nečekaně. V jednu chvíli žádnou lásku nemáte a v další chvíli se objevila – jen tak. Nemusí být úplně takoví, jak jste očekávali, a přesto skvěle pobaví.

Práce

Štěstí je vám nakloněno, a tak využijte příležitosti, když se vám naskytne. Váhání a pochybnosti by neměly být přípustné. Opatrnost není potřeba, když jednoduše víte, že to, co vám kouká z očí, je pro vás to nejlepší. Jděte do toho!

Peníze

Je to pro vás týden nahoru a dolů. Na jedné straně se tento týden hodně zaměřujete na peníze a postavení. Na straně druhé se aspekty dotýkají vašeho sektoru dluhů a peněz jiných lidí. Vesmír chce, abyste to vyřešili dříve, než se to ještě zhorší.

Zdraví

Dnešní planetární konfigurace zdůrazňuje vaše emoce. Pokud si správně připravíte půdu, umožní vám tento aspekt jasněji nahlédnout do vaší mysli. Připravte si půdu pomocí jógy, odpočinku, cvičení a uvědomělého stravování. Dovolte si poznat, čemu jste se vyhýbali – požádejte o uvědomění, abyste mohli pokročit na své cestě. Je důležité vyhnout se veškerému vnitřnímu posuzování. Já se nemůže dát poznat uprostřed posuzování. Buďte sami sobě nejlepším přítelem tím, že budete praktikovat bezpodmínečnou sebelásku. Neříkejte o sobě nic, co byste neřekli o svém příteli.

Přečtěte si také