Denní horoskop BERANA na 26. 1. 2023

Beran 26. 1. 2023

Berani, nechte v sobě probudit génia. Možná se cítíte jako nějaký vynálezce, který má divoké nápady, jež by mohly přispět k revoluci v budoucnosti. Přineste tyto nápady na veřejnost a uvidíte, jakou odezvu získáte od lidí kolem sebe. Nejmodernější koncepty vás pravděpodobně osloví nejvíce. Právě ty byste měli realizovat a dotáhnout do konce.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planety vás přibližují k uvědomění si, kolik toho máte s určitou osobou společného. Vždycky jste tušili, že pouto mezi vámi je založeno na něčem docela hlubokém, ale možná právě díky konkrétnímu rozhovoru, který dnes povedete, si uvědomíte, jak silné ve skutečnosti je. Teď už vás nic nezastaví.

Práce

Pokud dnes potřebujete učinit důležité rozhodnutí nebo navázat důležitý kontakt, je pro to vhodná ranní hodina. Během odpoledne budete mít problém motivovat sebe i ostatní. Možná budete chtít jít domů dřív.

Peníze

Možná nebudete tak šťastní jako obvykle, ale v tomto období se neuvěřitelně rozvíjíte, protože přijímáte odpovědnost za to, že budete skutečně a zcela sami sebou ve vztahu ke všem, se kterými komunikujete. Zní to jednoduše. Možná se budete cítit více při zemi než kdykoli předtím, zejména pokud jde o šetření versus utrácení. Děláte správné kroky, tak si věřte!

Zdraví

Rozhodnutí, která děláte každý den, nakonec určují cestu, kterou se vydáte, tak proč trochu nezpomalit? Nenavrhujeme, abyste se úplně zastavili, takže nemiřte na gauč! Ale bylo by dobré vyčistit si hlavu od přebytečného nepořádku (tj. zdánlivě velkých hrozících problémů, které jsou ve skutečnosti, jakmile získáte trochu nadhledu, detaily). Dobrým způsobem, jak toho dosáhnout, je aktivní meditace. Zkuste se třikrát týdně věnovat józe nebo alespoň hlubokým dechovým cvičením. Všimnete si, že ta velká rozhodnutí jako by se sama od sebe vyřešila, jakoby mávnutím kouzelného proutku.

Přečtěte si také