Denní horoskop BERANA na 26. 2. 2023

Beran 26. 2. 2023

Berani, dnes si dejte pozor na právníky, bankéře a burzovní makléře. Jeden z nich se vás pravděpodobně pokusí uvést v omyl nepřesnými informacemi. I když je možná v jeho či jejím zájmu, abyste tyto informace brali za bernou minci, rozhodně to není ve vašem zájmu. Udělejte si vlastní průzkum a zjistěte si všechna fakta, než se pustíte do finančních investic, které vám někdo doporučuje.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Někdy je pro partnery obtížné vás usadit, protože jste často na více místech najednou a snažíte se dělat více věcí najednou. Dnešní planetární konjunkce vás přiměje uvědomit si, že je to dobrá příležitost strávit s milovanou osobou nějaký čas, udělat spolu něco opravdu pěkného a znovu se podělit o svou vřelost a péči. To bude mít velký přínos pro posílení důvěry vašeho milostného zájmu ve vztahu.

Práce

V současné době musíte být praktičtější ve svých nápadech. Nenechte se příliš unést. Expanze a myšlení do budoucna jsou užitečné, ale pouze pokud existuje silný základ, na kterém se dá v počátečních fázích hry stavět.

Peníze

Jste nyní velmi komunikativní. Mluvení, chatování na internetu nebo dokonce využívání sociálních sítí ve váš prospěch je samozřejmostí. Ale vy to ještě více nakopnete, možná dokonce uvažujete o napsání pamětí. V této době máte neuvěřitelné množství tvůrčí energie. Využijte ji ve svůj finanční prospěch tím, že budete brát ohled na své publikum. Pak vyhledejte trhy s nejširším dosahem, abyste dosáhli nejlepších výsledků.

Zdraví

V duchovním smyslu se vám může zdát, že nemůžete uvěřit vlastním očím. Je čas zaměřit svůj vnitřní zrak na to, co cítíte, že dnes lidstvu chybí. Konzumace byliny známé jako oční světlík v uvařeném čaji nebo beta-karotenu, který se nachází v mrkvi, meruňkách a melounu, pomůže posílit vaši schopnost věřit tomu, co vidíte. Váš vhled by mohl velmi dobře pomoci vyvést vás z nešťastné situace.

Přečtěte si také