Denní horoskop BERANA na 26. 3. 2023

Beran 26. 3. 2023

Čtení by vám dnes mohlo zabrat hodně času, Berani. Zajímavé se mohou zdát knihy o psychologii nebo okultních vědách, zejména proto, že vaše intuice pracuje na vyšší úrovni než obvykle. Možná se vám nebude chtít mluvit o tom, co vás čeká, ale to nevadí. Nejprve si to budete muset ujasnit, než se o to budete moci srozumitelně podělit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska vás může přimět k přehnané reakci, protože nebudete očekávat, co dnes dostanete na talíř. Může se stát cokoli. Může se objevit někdo z minulosti, kdo se dramaticky změnil, což samo o sobě stačí k tomu, aby vás to šokovalo. Druhý šok zažijete, když vám řekne, že vás chce zpátky, ale zachovejte chladnou hlavu.

Práce

Záblesky z minulosti vám dnes pomohou. Věnujte pozornost těmto vzpomínkám, které se vám vynořují v hlavě. Vstupují do vašeho vědomí z nějakého důvodu. Z těchto vzpomínek se můžete poučit. Aplikujte je na dnešní okolnosti.

Peníze

V této době přemýšlíte o tom, jak ve svém životě vytvořit více finančních příležitostí, a jste připraveni to udělat. Vaše vztahy budou ještě důležitější v práci i v peněžním životě. Možná zjistíte, že otevření se partnerovi vám pomůže dostat se na stejnou finanční vlnu. Ve vašem sektoru učení se vám bude dařit.

Zdraví

Díky dnešnímu uspořádání planet se cítíte sebejistější a zároveň možná trochu nervózní. Emoce jsou proměnlivé a těžko se dají zařadit do škatulek. Máte tendenci chtít věci pojmenovat a umět uspořádat podobné s podobným. Proto se můžete cítit frustrovaní, pokud se cítíte více emocionálně v oblastech, kde jste zvyklí cítit se organizovaně. Aspekt ve hře má tendenci vyvolávat iracionalitu. Využijte cvičení, které vám pomůže cítit se více pod kontrolou.

Přečtěte si také