Denní horoskop BERANA na 26. 5. 2022

Beran 26. 5. 2022

Berani, při prohlížení fotoalb, přestavování nábytku a vzpomínání na minulé časy můžete pocítit nostalgii. V mysli se vám vybaví emocionální události, se kterými jste se v době, kdy se staly, možná ještě plně nevyrovnali. Staré pocity, o kterých jste si mysleli, že jsou pryč, by se mohly vynořit a vehnat vám slzy do očí. Upřímně se těmto pocitům postavte čelem nyní, místo abyste je zase na další desetiletí někam nacpali.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné planetární uspořádání vás vybízí k tomu, abyste si z mnoha možností vybrali jednu osobu za svého partnera (současného nebo budoucího), z nichž každý si může myslet, že má klíč k vašemu srdci. Všechny z nich nemůžete poznat do skutečné hloubky, a to si dnes uvědomíte. Jeden z nich je obzvlášť výjimečný, takže by možná bylo moudré zůstat u něj.

Práce

Neočekávejte, že vás lidé budou podporovat tak, jak si přejete. Lidé jsou dnes poněkud přelétaví a nebudou si pamatovat nic z toho, co jste řekli. S největší pravděpodobností to půjde jedním uchem dovnitř a druhým ven. Nevkládejte do druhých plnou důvěru.

Peníze

Tento týden je pro vás smíšený. Na jedné straně máte náhlou, expanzivní energii, která ovlivňuje váš sektor skupin a samostatné výdělečné činnosti, což naznačuje, že přemýšlíte o přeměně dovednosti ve výnosný podnik. Na druhé straně vstupuje do hry váš dům dluhů a cizích peněz. Nepůjčujte si na rozjezd tohoto podnikání více, než si můžete dovolit.

Zdraví

Často vás můžeme slyšet, jak si stěžujete, že nevíte, kterému hlasu naslouchat. Neexistuje žádný "správný" nebo "špatný", ale vy si to, kromě jiných znaků, často myslíte. To je pro vás skutečně hlavní problém: přijmout nejistotu v životě. Abyste v tomto nejistém světě získali jistotu, je důležité uzemnit se důsledným cvičením. Přínos je jak psychický, tak fyzický. Důslednost a disciplína vás osvobodí!

Přečtěte si také