Denní horoskop BERANA na 27. 1. 2023

Beran 27. 1. 2023

Telefonáty na dálku od lidí žijících ve vzdálených státech vám mohou přinést nepříjemné zprávy. Mohlo by to ve vás vzbudit hněv a mohli byste být v pokušení vylít si zlost na volajícím. Nedělejte to! Dotyčný je pravděpodobně pouze poslem. Při některých krátkých cestách ve svém okolí byste mohli být konfrontováni s nemožným provozem. Pokud dnes musíte někam vyrazit, Berani, možná se tam dostanete rychleji pěšky.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nějakým způsobem najdete způsob, jak vyjádřit své pocity k určité osobě, která nedávno významně zasáhla do vašeho života. Vibrace planet vás vybízejí k uspořádání výletu nebo jídla, abyste se mohli skutečně podělit ze srdce. Právě proto, že dotyčná osoba skutečně přispěla tak silným způsobem, víte, že je nezbytné, abyste učinili tento další krok.

Práce

Nenechte se příliš unést svou hlavou. Je vhodná doba nechat se vést svými emocemi. Vaše instinkty jsou silné, tak jim naslouchejte. Nerozhodnost bude vaším největším nepřítelem, ale můžete ji překonat s pomocí svého nejsilnějšího spojence: intuice.

Peníze

Možná nebudete tak šťastní jako obvykle, ale v tomto období se neuvěřitelně rozvíjíte, protože přijímáte odpovědnost za to, že budete skutečně a zcela sami sebou ve vztahu ke všem, se kterými komunikujete. Zní to jednoduše. Možná se budete cítit více při zemi než kdykoli předtím, zejména pokud jde o šetření versus utrácení. Děláte správné kroky, tak si věřte!

Zdraví

Pokračujte v naplňování koupelnové skříňky důležitými nástroji v misi hluboké relaxace.  Máte doma lahvičku levandulového esenciálního oleje? Ten je jedním z oblíbených olejů masérů a aromaterapeutů po celém světě. Levandule zklidňuje pokožku a po vdechnutí zklidňuje mysl. Esenciální oleje snadno seženete v obchodech se zdravou výživou. Na noc si dejte tři nebo čtyři kapky do horké koupele. Případně si dejte jednu kapku na polštář a očekávejte jeden z nejlepších spánků vůbec!

Přečtěte si také