Denní horoskop BERANA na 27. 9. 2022

Beran 27. 9. 2022

V lásce a romantice by se vám nyní mělo dařit, Berani. Něco ve vás vzbudilo detektivní náladu a vy toužíte zkoumat, pátrat a hledat pravdu v každé situaci. Váš fundovaný, stabilní a praktický přístup bude vaší největší předností. Ujistěte se, že dnes necháte mučedníka někomu jinému. Vy jste ten, kdo musí převzít kontrolu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Atmosféra dne vám dodá nádech tajemna. Jak by lidé mohli odolat širokému záběru vašich řas, které se třepotají jako andělská křídla? Jste magnetická a máte k tomu i nejvyšší sebevědomí, ale to, co nabízíte, rozhodně není andělské ani náhodou. Ten výjimečný člověk může zjistit, že jste víc, než dokáže zvládnout. Vlastně skutečný ďábel!

Práce

Dnes obdržíte velmi dobré zprávy. Velký zlom, na který jste čekali, vám přistane na prahu. Zkrátka, dnešní den je pro vás velmi šťastný. Vztahy s ostatními budou silné a komunikace bude probíhat velmi dobře. Jste na vrcholu.

Peníze

Už dlouho si chcete udělat pořádek ve svém pracovním a finančním životě a toto období vám nabízí tu správnou kombinaci energií, abyste to zvládli. Je to skvělý čas na aktualizaci životopisu a hledání nové práce, pokud chcete, nebo na získání pozornosti nadřízených. Možná dostanete i přidáno.

Zdraví

Dnešní energie roznítí vašeho ducha. Máte pocit, že dokážete vše, co si zamanete, a to je pravda! Kdybyste mohli všechnu tuto energii stáčet do lahví, nebylo by to skvělé? Ve skutečnosti pravidelné cvičení skutečně přenáší tuto energii přímo do vašeho krevního oběhu, který ji následně vkládá do vašich silných svalů. Zaměřte svou pozitivní energii na své tělo a uvidíte zářivé výsledky. Nezapomeňte se po cvičení vždy napít vody, abyste doplnili životně důležité tekutiny v těle.

Přečtěte si také