Denní horoskop BERANA na 28. 1. 2023

Beran 28. 1. 2023

Berani, sdílejte s lidmi kolem sebe více své vášně, lásky a štěstí. Věnujte svou energii skupinovému projektu a pracujte na společném vytvoření něčeho mnohem kouzelnějšího a smysluplnějšího, než co byste mohli vytvořit sami. Nejste na světě sami a zjistíte, že se můžete hodně naučit z úzké spolupráce s dalšími lidmi, kteří sdílejí podobné ideály.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

I když se vám může zdát, že současné rande je poněkud nudné, alespoň víte, že se jedná o velmi stabilní vztah, který neprochází příliš mnoha vzestupy a pády. Trojka mezi Sluncem a Saturnem znamená, že ačkoli mezi vámi možná nenajdete obvyklý pocit zvědavosti a živé stimulace, alespoň víte, na čem jste, a přesně víte, co můžete očekávat příště.

Práce

Jiní lidé se nemohou dočkat, až se pohnou kupředu. Lidé vám dýchají na záda a čekají, až uděláte další krok. Tento tlak ze strany ostatních může mít nakonec velmi negativní vliv na vaši práci. Zrychlete tempo.

Peníze

Možná nebudete tak šťastní jako obvykle, ale v tomto období se neuvěřitelně rozvíjíte, protože přijímáte odpovědnost za to, že budete skutečně a zcela sami sebou ve vztahu ke všem, se kterými komunikujete. Zní to jednoduše. Možná se budete cítit více při zemi než kdykoli předtím, zejména pokud jde o šetření versus utrácení. Děláte správné kroky, tak si věřte!

Zdraví

Jste velmi citliví, pokud jde o přátele a rodinu, a dnešní tranzity tuto citovou vazbu ještě prohlubují. Věnujte si každý den dostatek času na trochu pohybu a zdravé stravování, abyste byli připraveni být tu pro své nejbližší. Velmi špatně reagujete na situace, kdy jste příliš tlačeni k tomu, abyste věnovali čas těm, které máte rádi. Time management vám může pomoci získat to, co potřebujete v každém ohledu.

Přečtěte si také