Denní horoskop BERANA na 28. 5. 2022

Beran 28. 5. 2022

Berani, možná budete vyzváni, abyste uspořádali setkání u sebe doma. Zpočátku byste mohli propadnout panice, protože si myslíte, že váš dům není dostatečně čistý. Nebojte se. Pravděpodobně je bezvadný. Jste jediní, kdo si všimne nějakého prachu, takže se tím netrapte.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se svou drahou polovičkou hledáte dobrodružství a vzrušení, využijte současné planetární atmosféry a dodejte svému vztahu nový impuls. Je to skvělá příležitost naplánovat do budoucna něco, co vás oba skutečně nadchne a vnese do vašeho vztahu závan čerstvého vzduchu. Pokud to bude znamenat, že kvůli těmto plánům sejdete z cesty, pak to rozhodně bude stát za to.

Práce

V popředí vaší pozornosti jsou domácí záležitosti, které jsou pro vás nyní mnohem důležitější než pracovní záležitosti. Ať už jste dnes v práci, nebo ne, vyřešte nejprve tyto domácí otázky a starosti, abyste se později mohli soustředit na práci.

Peníze

Tento týden je pro vás smíšený. Na jedné straně máte náhlou, expanzivní energii, která ovlivňuje váš sektor samostatné výdělečné činnosti, což naznačuje, že přemýšlíte o přeměně dovednosti ve výnosný podnik. Na druhé straně vstupují do hry dluhy a cizí peníze. Nepůjčujte si na rozjezd tohoto podnikání více, než si můžete dovolit.

Zdraví

Zatímco si ostatní stěžují, že mají špatný den, vy můžete plánovat svůj vítězný tah! Dnes je například dobrý den na to, abyste zapůsobili na šéfa, aniž byste se o to opravdu snažili. Dnes se vám může stát, že se věci obrátí ve váš prospěch, a to jen z pouhého štěstí. Dávejte si pozor, abyste se nenechali strhnout rozmachem událostí natolik, že byste přehlédli své vlastní základní potřeby. Bylo by tragické, kdybyste úplně prošvihli loď, protože jste se zapomněli naobědvat a dostali se do špatné nálady!

Přečtěte si také