Denní horoskop BERANA na 29. 4. 2023

Beran 29. 4. 2023

Berani, dnes by se mohl objevit skandál týkající se celebrity, kterou obdivujete. To by vás mohlo vyvést z míry. Mohli byste dokonce cítit určité rozčarování. Prozatím se zdržte úsudku. Mnohé z toho, co se dozvíte, může být způsobeno pomluvami nebo dezinformacemi. Ačkoli to může být šokující, budete chtít slyšet, co na to říkají slavné osobnosti. Teprve pak si můžete vytvořit objektivní názor.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární tranzity umožňují živou a velmi zajímavou konverzaci – takovou, která mění vztahy mezi lidmi a která by mohla docela změnit způsob, jakým se k sobě navzájem chováte. Ať už se rozhodnete, že je třeba něco prodiskutovat, nebo to přijde samo od sebe, určitě si vyžehlíte pár vrásek a uhladíte pár rozcuchaných peříček. Možná budete chtít oslavit nějaký průlom.

Práce

S lidmi kolem sebe pocítíte silnou vazbu, která vám připraví půdu pro celkově lepší vztahy na pracovišti. Komunikace je silná a zjistíte, že čím více budete mluvit, tím větší pouto budete cítit ke svému okolí.

Peníze

Díky aktivitě v osobním projevu a vzhledu budete pravděpodobně mnohem hovornější. Možná přemýšlíte o změně způsobu, jakým se prezentujete světu. Zaujmout profesionální vystupování znamená, že můžete získat nové zaměstnání nebo postoupit u stávajícího zaměstnavatele. S novou kanceláří přicházejí i peníze a klíč od toalety pro vedoucí pracovníky.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce je pro vás pozitivním aspektem, který podporuje ty, kdo jsou ochotni proměnit své dobré úmysly v činy. Síla tohoto tranzitu spočívá v tom, že ve svém citovém životě pocítíte přínos cvičení a zdravé stravy. Začněte dnešním dnem. Soustřeďte se na to, aby váš jídelníček byl zrcadlovým odrazem toho, co cítíte jako správné: hodně zeleniny, málo sladkostí, bílkoviny hledejte v luštěninách a omezte nasycené tuky!

Přečtěte si také