Denní horoskop BERANA na 29. 5. 2022

Beran 29. 5. 2022

Nadměrné množství jídla a pití by mohlo způsobit, že se budete cítit spíše ospalí a lhostejní ke všemu. To může bránit vaší obvyklé laskavosti a náklonnosti, ale nemělo by. Odpočiňte si, vezměte si lék na žaludek a vraťte se ke svému starému já! V určitém okamžiku můžete být také v pokušení příliš utrácet. Nejprve si to rozmyslete!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Někdy se můžeme vydat po velmi podivných myšlenkových cestách. A současná astrální konfigurace naznačuje, že byste se mohli ocitnout na cestě, s níž jste se nikdy předtím nesetkali, a může se vám zdát o někom, kdo vás zřejmě opravdu pronásleduje. Možná je na čase udělat něco pozitivního a poznat ho jako lidskou bytost, a ne jako výplod vaší fantazie.

Práce

Velkým tématem pro vás dnes bude osobní prostor. Je důležité, abyste při práci měli dobře vymezené hranice, a to fyzické i duševní. Dbejte na to, aby ostatní lidé tyto hranice respektovali a ctili. Váš prostor je důležitý.

Peníze

Tento týden je pro vás smíšený. Na jedné straně máte náhlou, expanzivní energii, která ovlivňuje váš sektor skupin a samostatné výdělečné činnosti, což naznačuje, že přemýšlíte o přeměně dovednosti ve výnosný podnik. Na druhé straně vstupují do hry dluhy a cizí peníze. Nepůjčujte si na rozjezd tohoto podnikání více, než si můžete dovolit.

Zdraví

Dnes si dopřejte více než dost času na ty nejobyčejnější věci. Na to, že na vás ostatní spěchají, také nebudete reagovat dobře. Jedním z nejlepších způsobů, jak uniknout očekávání druhých, je stanovit si své limity a držet se jich jako blázen. Dopřejte si hodinu cvičení navíc tím, že kromě své pravidelné rutiny vyzkoušíte nějakou novou formu cvičení. Tím nechceme říct, že byste se měli příliš přemáhat, ale dnes máte energii navíc a je nejlepší, když ji využijete pro své vlastní účely, ne pro účely někoho jiného.

Přečtěte si také