Denní horoskop BERANA na 29. 7. 2022

Beran 29. 7. 2022

Přestaňte být na jeden den vážní a nechte se rozesmát, Berani. Uspořádejte u sebe doma herní večer a pozvěte několik dobrých přátel, abyste si zahráli karty a mlsali až do pozdních hodin. Tento den je určen k zábavě, a tak se odvažte a svobodně se projevujte tak, jak uznáte za vhodné. Uvědomte si, jak velkou sílu máte ve své veselé povaze. Rozdávejte ji štědře.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Někdy můžete být oprávněně obviněni, že jste prožili romantický večer s Měsícem v úplňku na obloze a ani jste si nevšimli tohoto kouzelného nádechu. Proto vám tímto chceme připomenout, abyste vnímali, co je dnes ve vzduchu. Nemějte své zraky upřené příliš daleko do budoucnosti, protože to, co vám bezprostředně leží u nohou, v sobě skrývá velkou sílu a tajemství.

Práce

Štěstí přijde od nečekaných lidí a z nečekaných míst. Paradoxně čím méně jste organizovaní, tím spíše narazíte na perfektní příležitost, na kterou jste čekali. Osvojte si bezstarostný přístup a uspějete.

Peníze

Aspekty tohoto týdne by mohly zničit vaše snahy o komunikaci. Šance, že své myšlenky nevyřknete, je velká, proto si nepouštějte pusu na špacír, aniž byste si to předem promysleli. Způsob, jakým v současnosti vyděláváte peníze, se mění. Abyste dosáhli nejlepších výsledků, jděte s proudem.

Zdraví

Váš typ osobnosti je obecně považován za intenzivní, ale to samozřejmě nemusí nutně platit pro každé vaše znamení! Intenzita vašeho znamení se nemusí ve vaší osobnosti vůbec projevit. V závislosti na vašem individuálním horoskopu můžete mít intenzivní fyzickou energii nebo intenzivně oceňovat fyzickou aktivitu. Zablokovaná energie může způsobit vážné problémy v každé oblasti vašeho života. Existuje mnoho praktik, které se zabývají zablokovanou energií: Mezi ně patří například čínská medicína, jóga a chiropraxe.

Přečtěte si také