Denní horoskop BERANA na 3. 5. 2022

Beran 3. 5. 2022

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud chcete dnes někoho zaujmout, potřebujete mít rozum a být trochu odhodlaní. Postavení planet vám dává odvahu udělat odvážný krok, ale možná ne dříve, než strávíte nějaký čas přemýšlením, zda děláte správnou věc, nebo ne. Oblečte si teplé a veselé barvy a domluvte si s dotyčným setkání na nějakém výjimečném místě.

Práce

Buďte opatrní na své peníze. Nevstupujte do komerčních obchodů, vyhýbejte se internetovým obchodům, a pokud už musíte nakupovat, vezměte si s sebou jen minimální částku peněz a kreditní karty nechte doma. V opačném případě byste mohli podlehnout pokušení.

Peníze

Díky harmonickému aspektu se tento týden budete pravděpodobně cítit příjemně a respektovaně. Lidé vás oslovují, aby s vámi komunikovali o nejrůznějších věcech, včetně vaší práce a peněz, které za ni dostáváte. Podívejte se do svého kariérního sektoru pro novou inspiraci a nápady.

Zdraví

Vaše nejhlubší citové potřeby mohou díky dnešnímu postavení planet vystoupit do popředí. Vaše touha mít ve svém životě věci v rovnováze může být touto emocionální silou narušena a je důležité, abyste si nevyčítali, když se budete cítit rozhozeni. Jsou chvíle, kdy je důležitější cítit své pocity než mít vše pod kontrolou! Tento týden si můžete dát záležet na tom, abyste jedli zdravá jídla jako protiváhu rozrušení, které můžete cítit.

Přečtěte si také