Denní horoskop BERANA na 3. 8. 2022

Beran 3. 8. 2022

Díky společenským událostem nebo skupinovým aktivitám byste se mohli dostat do kontaktu s mnoha lidmi, Berani, a to jak s blízkými přáteli, tak s náhodnými známými. Do vašeho života může vstoupit nový člověk, který vás změní. Mohou se objevit záležitosti, které vás silně ovlivňují. Buďte taktní. Ostatní ocení vaši upřímnost.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Milujete akci, což platí i pro vaše romantické sklony a sexuální život. Bohatství pocitů, které s partnerem vytváříte, je jako úžasné dobrodružství; najdete nekonečné množství věcí, které můžete společně objevovat. Zároveň se ale neradi zavazujete. Než si dnes svým odstupem zničíte jakékoli šance na společné soužití, zkuste partnerovi opravdu naslouchat. Pak udělejte něco s tím, co vám řekne.

Práce

Hledáte novou práci? Právě dnes ji můžete najít. Když se budete řídit svými instinkty, najdete perfektní příležitost, která vám vynese požadovaný plat. Vaše fundovaná, důvěryhodná a čestná povaha je přesně to, po čem zaměstnavatelé touží.

Peníze

Tento týden vám vesmír dodá hřejivou energii. Díky tomu se vaše mužská a ženská energie spojí v klidné a harmonické spojení a vy se budete moci věnovat zábavným aktivitám, do kterých jsou zapojeni milenci a členové rodiny. Jeden aspekt vás však zasáhne v oblasti řídící výdělky a hodnoty. Obojí je třeba zrevidovat, než budete moci vydělat pořádné peníze.

Zdraví

Ať už se vám chce, nebo ne, snažte se přinutit k tomu, abyste alespoň třikrát týdně vyrazili ven a cvičili. Díky dnešnímu planetárnímu uspořádání máte k dispozici spoustu psychické energie a prospěje vám, když se vám rozproudí krev, provzdušní plíce a uvolní mysl. Skvělou kombinací je běh a jóga, nebo, pokud to vaše kolena nezvládají, plavání a jóga. Nastavte si realistická očekávání a zažijte sladký pocit úspěchu!

Přečtěte si také