Denní horoskop BERANA na 30. 4. 2023

Beran 30. 4. 2023

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. To by mohl být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konjunkce by mohla zpomalit proces seznamování s někým výjimečným. Z nějakého důvodu vaše emoce spíše stékají, než aby tekly jako proud. Možná je to dobře, protože vám to dává šanci upevnit dosavadní vztah. Můžete mít tendenci brát se velmi vážně, ale bylo by moudré to nedělat. Pokud je to možné, zkuste podniknout něco odlehčeného.

Práce

Nekonečný rozhovor pokračuje, ale zjistíte, že se v něm objevil nový zvrat. Někdo se brání. Opačné názory se snaží být vyslyšeny. Všichni už nemusí být tak smířliví jako v minulých dnech.

Peníze

Díky aktivitě v osobním projevu a vzhledu budete pravděpodobně mnohem hovornější. Možná přemýšlíte o změně způsobu, jakým se prezentujete světu. Zaujmout profesionální vystupování znamená, že můžete získat nové zaměstnání nebo postoupit u stávajícího zaměstnavatele. S novou kanceláří přicházejí i peníze a klíč od toalety pro vedoucí pracovníky.

Zdraví

Uděláte dobře, když přijmete nepříjemné napětí, které v sobě cítíte, a pořádně si zacvičíte, abyste ho ze sebe dostali. Rozmarný pocit vyvolaný dnešním aspektem může znepřátelit perfekcionistu ve vás a způsobit, že budete mít pocit, jako byste vedli hořkou hádku. Trik spočívá v tom, že napětí vyvedete ze svého těla, a tím i z mysli. Ponecháte-li tuto energii nedotčenou, pouze otrávíte svou mysl a budete se cítit špatně.

Přečtěte si také