Denní horoskop BERANA na 30. 5. 2023

Beran 30. 5. 2023

Možná cítíte větší touhu pátrat po svých rodinných kořenech než kdy jindy. Vaše pátrání může být tak hluboké a intenzivní, že možná dokonce přesáhnete rámec genealogie a začnete studovat archeologii, abyste se naučili, jak vnést trochu soudržnosti do podivných kousků rodinných pozůstatků, které objevíte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud jste v poslední době strávili hodně času povídáním si o všem možném se svým milostným partnerem, pak by současná astrální energie mohla naznačovat, že by pro vás oba mohlo být užitečné strávit nějaký čas o samotě. Můžete si dobít baterky a znovu se napojit na své vlastní hlubší potřeby a pocity. Až si pak budete opět povídat, budete se cítit osvěženi a oživeni.

Práce

Umíte dobře posoudit, co je dobré a co špatné. Máte silnou znalost pravdy, a proto se nebojte o tuto znalost podělit s lidmi, se kterými pracujete. Během dopoledne je vaše úsilí nejužitečnější a nejlépe použitelné.

Peníze

Tento týden je pro vás smíšený. Na jedné straně máte náhlou, expanzivní energii, která ovlivňuje váš sektor skupin a samostatné výdělečné činnosti, což naznačuje, že přemýšlíte o přeměně dovednosti ve výnosný podnik. Na druhé straně vstupují do hry dluhy a cizí peníze. Nepůjčujte si na rozjezd tohoto podnikání více, než si můžete dovolit.

Zdraví

Měli byste si všimnout, že věci dnes kladou jen malý odpor. Ne že by vám vadila intenzita, ale je velmi důležité, abyste pili hodně vody, abyste zmírnili emocionální expanzi energie tohoto dne. Na nepostřehnutelné energetické úrovni jste zkoušeni a je velmi důležité, abyste zůstali přítomní. Pití vody vám pomůže udržet své emocionální já v procesu.

Přečtěte si také