Denní horoskop BERANA na 30. 6. 2022

Beran 30. 6. 2022

Berani, dnes pro vás může být obtížné udržovat pořádek a organizovanost. Vypadá to, jako byste se snažili uspořádat místnost plnou peří, kterou zmítají poryvy větru. Kupte si těžítko. Mezitím se možná budete chtít vzdát organizování peří a zabývat se jím jindy. Možná se cítíte příliš líní na to, abyste s větrem bojovali.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné planetární uspořádání vám přináší možnost prozkoumat své pocity a prohloubit vztah s určitou osobou. Pokud si dnes večer vyjdete na rande, je možné, že budete diskutovat o metafyzických a duchovních tématech, a rozšíříte tak své chápání těchto principů. Ve vaší kombinaci energií je něco, co ve vás obou probouzí dobrodružnou stránku.

Práce

Dnes se odehrává souboj starého s novým. Možná na pracoviště nastoupil nový zaměstnanec, který svými radikálními nápady otřásá prostředím. Zpočátku vám může připadat těžké se přizpůsobit. Vaším dnešním úkolem je být flexibilnější.

Peníze

Aspekty tohoto týdne ovlivňují vaše peníze a hodnoty. Na tuto oblast vašeho života je nyní kladen důraz a můžete být nuceni se na ni zaměřit téměř proti své vůli. To, jak šetříte a vyděláváte, bude v této době pod drobnohledem. Možná budete muset přijít na to, jak obojí dělat lépe.

Zdraví

Smíchu není v životě nikdy dost. Samotný akt hlubokého smíchu stimuluje a uvolňuje tlak, který byl uložen ve spodních čakrách, kde bývá vaše energie zablokovaná. Vžijte se do situací, o kterých víte, že v nich bude hrát roli smích. Pokud máte rádi filmy, začněte si vybírat ty vtipné namísto strašidelných. Máte-li doma děti, lehněte si na zem a začněte si s nimi hrát. Lepší lék než smích prostě neexistuje.

Přečtěte si také