Denní horoskop BERANA na 31. 1. 2023

Beran 31. 1. 2023

Milostné a romantické souboje mohou vyvrcholit, Berani, a vy zjistíte, že osoba, která vás vyzývá, má k dispozici poměrně dost střelného prachu. Mezi vaše nejlepší přednosti patří schopnost komunikovat a vidět obě strany problému. Klíčem k úspěchu je nenechat se příliš emocionálně angažovat, i když to se mnohem snáze řekne, než udělá.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Prostě budete muset cítit to, co dnes cítíte, protože si uvědomujete, že blízký osobní vztah potřebuje změnu, aby zůstal svěží a živý. Abyste se však dostali do této fáze, musíte si nejprve přiznat několik věcí týkajících se určitých emocí.

Práce

S penězi nakládejte konzervativněji. Někdy se vám lehkomyslné utrácení může vymknout z rukou. Tento den je vhodný k tomu, abyste své peníze věnovali na něco smysluplného – na něco, co vám pomůže. Vynaložte je na investice nebo na finančního poradce.

Peníze

Možná máte na mysli především nápady, myšlenky a slova o svobodě a smyslu. Než však napíšete dopis šéfovi a dáte výpověď, zvažte, jak můžete přispět ke kráse a kreativitě svého pracoviště. Podávání pozitivních návrhů může přinést překvapivé výsledky a dát vám na starost nový vzrušující projekt. To vám může přinést nejen více peněz, ale také posílit vaše sebevědomí.

Zdraví

V následujících dnech se udržujte na zemi chůzí, běháním, jógou  jakoukoli formou cvičení, při které se pohybujete na zemi. Vysoká emoční energie, kterou přináší dnešní složení planet, může způsobit, že se v blízkosti přátel nebo blízkých osob budete cítit nedůtklivě a lehce nesví. Udržujte se v mírném odstupu prostřednictvím pravidelného cvičení. Zdravé zaměření na svůj vnitřní život pomůže překlenout propast mezi vaší citlivou náladou a realitou.

Přečtěte si také