Denní horoskop BERANA na 31. 3. 2023

Beran 31. 3. 2023

I když se cítíte nejlépe, když je vše organizované a pečlivé, budete muset být flexibilní. Nechte si prostor pro překvapení a dobrodružství. Vyhřívejte se v dobrodružném duchu, který je třeba přijmout, když vyjdete ze dveří, aniž byste tušili, kde skončíte. Lidé a situace, které se dnes objeví, budou pravděpodobně cizí, ale přátelští.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pohyb nebeských těles vás vybízí k tomu, abyste o lásce přemýšleli spíše jako o dobrodružství než jako o něčem, co se řídí poměrně předvídatelnými pravidly. Obvykle považujete za zajímavější část procesu pronásledování, a pokud se pak vztah ustálí v nějakém druhu rutiny, bude vás to mrzet. Proto ho musíte vnímat jako neustálý proces objevování.

Práce

Zdá se, že vaše hlava se ubírá jedním směrem, zatímco tělo opačným. Jste rozporuplní v určité otázce, a tak se snažíte hrát na obě strany. To je v pořádku. Není čas na to, abyste prohlašovali, která strana má pravdu a která ne.

Peníze

Ačkoli v tuto chvíli myslíte jak na cestování, tak na učení, je lepší se dále vzdělávat. Certifikační kurzy vám mohou přinést více peněz a upevnit vaši pozici v daném oboru. Mezitím vás vyzýváme, abyste se více zaměřili na to, jak můžete rozšířit svou klientskou základnu. Na ní závisí prodej zboží a služeb.

Zdraví

Vyvážení našich životů se může stát výzvou. Nyní je vhodná doba zamyslet se nad rovnováhou, pokud jde o vaše zdraví. Je v rovnováze to, čím krmíte své tělo? Vystavujete svůj organismus škodlivým látkám, nebo ho naopak připravujete o životně důležitý odpočinek? Přemýšlejte v tomto duchu, když plánujete své dny: Poskytujete svému tělu dostatečnou výživu a myslíte na roky, které máte před sebou na této zemi? Může to být vážný úkol, ale nezapomeňte, že to může být i zábava. Cvičení s přítelem, pokud je to možné, je dobré pro ducha!

Přečtěte si také