Denní horoskop BERANA na 31. 5. 2022

Beran 31. 5. 2022

Autority, které vás dosud provázely, vás mohou konfrontovat. Nastala hodina, kdy můžete odložit své obavy a vydat se po své cestě. To je nepochybně velmi pozitivní stav. Znamená to, že dospíváte, Berani. Kromě toho vám nic nebrání v tom, abyste čas od času požádali o pomoc, pokud ji budete potřebovat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud jste v poslední době měli pocit, že se váš milostný život nikam neposouvá, pak se možná budete muset zamyslet, zejména díky dnešní astrální energii. Možná staré nebo stávající partnerství projde proměnou a vášeň mezi vámi znovu vzplane. Nebo se dozvíte informace o někom zcela novém, kdo vám dokáže vyrazit dech. Obojí by bylo v současné době velmi vítané.

Práce

Váš duch se cítí jako v kleci. Máte pocit, že vás práce nějakým způsobem dusí. Vynaložte vědomé úsilí, abyste se uvolnili. Upřímně si se zaměstnavatelem promluvte o tom, jaké jsou vaše potřeby a jak je lépe uspokojit. Spolupracujte jako tým.

Peníze

Máte nové možnosti, jak si zvýšit úvazek nebo najít novou práci s lepším platem a výhodami. Aktivita ve vašem domě plném romantiky, rodiny a zábavy znamená, že jste nuceni najít onu křehkou rovnováhu mezi pracovním a soukromým životem, o kterou se mnozí snaží každý den. Vy to ale zvládnete.

Zdraví

Pro tvora, který má rád světlo, představuje dnešní aspekt ve hře řadu možností, jak se trochu zbavit a rozptýlit. Pokud jste měli nedorozumění s těmi, které máte rádi, může to být den, kdy konečně uvidíte úhel pohledu dané osoby. Stejně tak pokud jste se cítili nepochopeni, je tento den vhodný ke sdělení vašich pocitů. Pokud máte milence, možná byste měli nechat rozsvícené světlo, i když byste ho normálně zhasli - trochu se tím pobavte!

Přečtěte si také