Denní horoskop BERANA na 31. 7. 2022

Beran 31. 7. 2022

Berani, vaše sebevědomí může být dnes zpochybněno rychlým mluvením nebo nepříjemnou situací. Nepřijímejte věci na první pohled. Pod povrchem se skrývá mnohem hlubší význam a bylo by hloupé, kdybyste ho nerozpoznali. Držte se svého a zůstaňte nohama na zemi. Novodobá zařízení a velké sliby nemusí být tím, čím jsou inzerovány.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Když se rozhovory stanou příliš závažnými, máte tendenci jít prostě dál svou veselou cestou. Dnes se musíte s problémem, který vás může potkat, vypořádat trochu diplomatičtěji. Místo toho, abyste vyrukovali s několika vtipy a předstírali, že do večera bude všechno v pořádku, zkuste skutečně naslouchat tomu, co vám vaše drahá polovička chce říct. Nejenže si vás tím oblíbí, ale také zahojíte případné zranění.

Práce

Denní teplota stoupá, stejně jako temperament ostatních lidí v práci. Někdo, kdo byl včera dobromyslný, se dnes může stát nepřátelským. Při každodenních činnostech postupujte opatrně a snažte se netlačit na pilu.

Peníze

Aspekty tohoto týdne by mohly zničit vaše snahy o komunikaci. Šance, že své myšlenky nevyřknete, je velká, proto si nepouštějte pusu na špacír, aniž byste si to předem promysleli. Způsob, jakým v současnosti vyděláváte peníze, se mění. Abyste dosáhli nejlepších výsledků, jděte s proudem.

Zdraví

Ať už jsou vaše plány na tento měsíc jakékoliv, planetární sestava vás vybízí k tomu, abyste si uvědomili, že je potřeba plánovat pro mysl i tělo zároveň! Víme, že život je zaneprázdněný a rozptylující, a je snadné nechat plány, které si děláme (kariéra, společenský život atd.), převážit nad úvahami o našem těle (každodenní cvičení, stravování atd.). Udělejte si tento měsíc úspěšný tím, že si vědomě vytyčíte směr; obě oblasti musí být naplněné a uspokojující!

Přečtěte si také