Denní horoskop BERANA na 4. 6. 2023

Beran 4. 6. 2023

Po emocionální spoušti, kterou jste prošli v posledních týdnech, bude období začínající dnešním dnem docela uklidňující. Těchto hladších a klidnějších vod můžete využít ke znovunalezení citové harmonie a zlepšení rovnováhy svého energetického toku. Navíc, Berani, pokud vaše fyzické zdraví není zcela odpovídající, nadcházející týdny by vám měly poskytnout příležitost k odpočinku a regeneraci.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná planetární energie naznačuje, že pokud jde o váš milostný život, možná byste to pro jednou měli vzít vážně. Máte sklon trávit hodně času žertováním a brát věci jako jedno velké dobrodružství. Zároveň by vám však prospělo, kdybyste milované osobě poskytli větší pocit bezpečí. Není si jista, zda to, co říkáte, myslíte opravdu vážně.

Práce

Ve své neustálé snaze zůstat při zemi a praktičtí, pokud jde o vaši současnou pracovní situaci, jste možná ztratili kontakt s kreativní, rozmarnou stránkou rovnice. Využijte tento den k tomu, abyste se uvolnili. Odpovědi najdete v oblacích.

Peníze

Máte nové možnosti, jak si zvýšit úvazek nebo najít novou práci s lepším platem a výhodami. Aktivita v oblasti romantiky, rodiny a zábavy znamená, že jste nuceni najít onu křehkou rovnováhu mezi pracovním a soukromým životem, o kterou se mnozí snaží každý den. Vy to ale zvládnete.

Zdraví

Vaše schopnost podněcovat vznik nových věcí je dobře známá. Díky převládající energii jste dnes obzvláště naladěni na nový a lepší způsob, jak věci dělat. Budete se cítit inspirováni k regeneraci starého a nalezení nového svěžího způsobu, jak nasměrovat svou energii. Abyste tento proces posílili, věnujte zvláštní pozornost své stravě. Doporučuje se čerstvé ovoce a zelenina a nízký příjem kofeinu, stejně jako nahrazení červeného masa rybami.

Přečtěte si také