Denní horoskop BERANA na 4. 8. 2022

Beran 4. 8. 2022

Berani, můžete se těšit na rušný den. Neplánujte si nic navíc! Váš domov, rodina nebo partner od vás pravděpodobně budou vyžadovat hodně. Ve skutečnosti může být vaše energie napjatá až k prasknutí, proto si dávejte pozor, abyste si uchovali nějakou sílu v záloze. Pokud se zcela oddáte, vaše nervy budou v háji!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Jak se dnes cítíte, možná trochu citlivě? No, nebude to o nic jednodušší. Pokud nesnesete horko, pak se dnes rozhodně držte dál od kuchyně. Pokud se vy i váš partner cítíte velmi zamilovaní, bude to intenzivní. Pomoci vám může azbestový oblek!

Práce

Najednou vidíte světlo na překážky, které vám už několik měsíců stojí v cestě. Najednou máte pocit, že děláte pokroky v problému, který vás už delší dobu držel ve slepé uličce. Sebevědomě se vrhněte vpřed.

Peníze

Tento týden vám vesmír dodá hřejivou energii. Díky tomu se vaše mužská a ženská energie spojí v klidné a harmonické spojení a vy se budete moci věnovat zábavným aktivitám, do kterých jsou zapojeni milenci a členové rodiny. Jeden aspekt vás však zasáhne v oblasti řídící výdělky a hodnoty. Obojí je třeba zrevidovat, než budete moci vydělat pořádné peníze.

Zdraví

Udělejte si doma pohodlí, protože je pravděpodobné, že právě tam budete trávit některé noci tohoto týdne. Z nějakého zvláštního důvodu zjišťujete, že dáváte přednost své vlastní společnosti před společností ostatních. To ve vás může vyvolat otázku „Co se děje?, ale nemusíte si dělat starosti. Dokud se budete držet sami sebe, což znamená dostatek zdravého pohybu a odpočinku, zažíváte jen přirozený cyklus. Aerobní cvičení vám pomůže zůstat pozitivní.

Přečtěte si také