Denní horoskop BERANA na 5. 5. 2022

Beran 5. 5. 2022

Vaše intuice je na vysoké úrovni, Berani, ale možná nejste schopni pochopit, jaké psychické vjemy dostáváte. Emoce, obrazy a symboly, které zachytíte od druhých a z astrální roviny, mohou být nejasné a snadno si je vyložíte špatně. Mohou však být důležité. Zapište si je a podívejte se na ně třeba za den. Pak byste jim měli být schopni porozumět.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Váš současný vztah se dnes díky převládající energii dne stává mnohem vážnějším. Ne však příliš pochmurně, ale možná více angažovaně. Oba jste si uvědomili, že je vám spolu dobře, velmi jste se sblížili a rádi byste ze svého partnera (současného nebo budoucího) udělali trvalejší vztah. Ačkoli to pravděpodobně vyžaduje další diskusi, oba budete mít z nových plánů velkou radost.

Práce

Budete mimořádně produktivní. Vaše pracovní morálka bude silná a nebudete mít problém vytvořit si seznam a držet se ho. Máte vše, co potřebujete k tomu, aby byl tento den na pracovišti nebo kdekoli jinde mimořádně úspěšný.

Peníze

Díky harmonickému aspektu se tento týden budete pravděpodobně cítit příjemně a respektovaně. Lidé vás oslovují, aby s vámi komunikovali o nejrůznějších věcech, včetně vaší práce a peněz, které za ni dostáváte. Podívejte se do svého kariérního sektoru pro novou inspiraci a nápady.

Zdraví

Když se můžete spolehnout jen na sebe, nebudete dnes šťastní! Oceníte vědomí, že jste součástí komunity (ať už velké, nebo malé), která spolupracuje, aby se věci podařily. Chcete-li do svého života vnést trochu komunity, proč neprozkoumat ekologické farmy ve svém okolí a nezjistit, zda mají klub, do kterého se můžete zapojit. Můžete pomáhat na zahradě nebo jen dostávat měsíční košík čerstvých produktů!

Přečtěte si také