Denní horoskop BERANA na 6. 2. 2023

Beran 6. 2. 2023

Berani, nespadněte dnes do pasti „chudák já“. Když se věci opakovaně nevyvíjejí podle vašich představ nebo se vám dějí špatné věci, může být velmi snadné propadnout mentalitě oběti. Přestože však nemůžeme vždy ovlivnit to, co se kolem nás a nám děje, vždy máme na výběr, jak se s tím vypořádáme. Truchlení může být zásadním prvkem pro uzdravení, ale je zde tenká hranice. Rozhodněte se pokračovat a trvejte na tom, že se k sobě budete chovat lépe.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vesmír vám nabízí nádherný dar, sladký dotek romantiky. Pokud jste hledali někoho výjimečného, je možné, že ho potkáte na večírku nebo na nějakém jiném velmi příjemném setkání. Mohlo by dojít k okamžitému poznání nebo k nějakému hlubšímu vnitřnímu poznání, které vás oba ujistí, jak moc si budete rozumět.

Práce

Dnes se nacházíte v obtížné situaci. Abyste mohli pokročit ve své práci, zřejmě budete muset někomu šlápnout na kuří oko. Buďte k této druhé osobě citliví, jinak se vám vaše jednání později docela vymstí.

Peníze

Možná máte na mysli především nápady, myšlenky a slova o svobodě a smyslu. Než však napíšete dopis šéfovi a dáte výpověď, zvažte, jak můžete přispět ke kráse a kreativitě svého pracoviště. Podávání pozitivních návrhů může přinést překvapivé výsledky a dát vám na starost nový vzrušující projekt. To vám může přinést nejen více peněz, ale také posílit vaše sebevědomí.

Zdraví

Během současného tranzitu budete tento týden pociťovat neobvyklé a pozitivní impulsy. Nové způsoby, jak dělat běžné věci, vás budou motivovat k tomu, abyste se prosadili a rozšířili si obzory. Zkuste tuto energii uplatnit ve svém jídelníčku tím, že se poohlédnete po zdravých receptech, které využívají ingredience, k nimž obvykle nemáte chuť přistupovat. Pokud tak učiníte, budete si jídlo ještě více vychutnávat. Zkuste si například místo masa připravit jídlo z tofu a místo smetany do kávy zkuste sójové mléko.

Přečtěte si také