Denní horoskop BERANA na 6. 3. 2023

Beran 6. 3. 2023

Berani, dnes by se mohl projevit nový a dosud nepřiznaný talent pro práci v sociální, humanitární nebo duchovní oblasti. To by vás mohlo přimět vážně uvažovat o změně zaměstnání nebo o zcela nové kariéře. Příležitosti se vám naskytnou, pokud budete hledat. Pokud to s touto změnou myslíte vážně, bude nejlepší, když se jí budete věnovat právě teď. Pokud byste čekali příliš dlouho, mohl by se tento proces ukázat jako obtížnější.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky současnému uspořádání planet se budete ve svém současném vztahu cítit neuvěřitelně dobře a stabilně. Je to dobrá příležitost ke spolupráci na projektech nebo plánech spojených s vaším hmotným pohodlím, například na investičním plánu, na vylepšení svého domu nebo na nákupu nových rostlin a keřů na zahradu. Užijte si společný den.

Práce

Provedli jste brainstorming, který navrhl přechod do nového oboru nebo změnu zaměstnání. Zpočátku se vám ten nápad zdál úžasný. Teď ale začínáte mít pochybnosti. Hlasy vám říkají všechny důvody, proč byste měli zůstat tam, kde jste.

Peníze

Jste obzvláště aktivní, když jde o to, abyste si nově definovali, jak chcete být vnímáni ostatními. To může vést k tomu, že změníte způsob oblékání, mluvení nebo jednání s ostatními. Přetváříte to, jak vás budou ostatní vnímat a jak se k vám nakonec budou chovat, zejména v práci. Přichází k vám tolik nabídek, že možná budete potřebovat čas na zvážení všech možností. Buďte připraveni stát se autoritou, kterou jste měli být.

Zdraví

Pokud si ještě nevedete deník snů, je načase s tím začít. To, co vidíme ve snech, je často přímým sdělením podvědomí o nových cestách, kterými se musíme vydat. Není neobvyklé, že ve snech vidíte potraviny a formy cvičení (a další zdravotní praktiky). Věnování pozornosti těmto podvědomým vzkazům je součástí péče o sebe sama. S časem a věnovanou pozorností se v rozpoznávání těchto znamení staneme zkušenějšími. Proč být odříznutý od tak důležitého zdroje sebepoznání?

Přečtěte si také