Denní horoskop BERANA na 6. 5. 2023

Beran 6. 5. 2023

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes svět romantiky rozkvétá tím nejúžasnějším způsobem. Dnešní nebeská konfigurace zanechává ve vaší výjimečné osobnosti hmatatelný pocit sounáležitosti a neuvěřitelnou schopnost sdílet vzájemně své opravdové pocity. Se svým současným partnerem si dobře rozumíte, protože je v něm něco, co se odmítá nechat polapit, a díky tomu ho milujete ještě víc. Bavte se a mazlete se jeden s druhým.

Práce

Během následujících tří týdnů se vaše štěstí zlepší. Dnes začíná nová fáze vašeho ročního cyklu, která pro vás signalizuje začátek vzestupu. Vztahy s ostatními, se kterými spolupracujete, budou celkově mnohem příznivější.

Peníze

Díky harmonickému aspektu se tento týden budete pravděpodobně cítit příjemně a respektovaně. Lidé vás oslovují, aby s vámi komunikovali o nejrůznějších věcech, včetně vaší práce a peněz, které za ni dostáváte. Podívejte se do svého kariérního sektoru pro novou inspiraci a nápady.

Zdraví

Dnešní planetární konfigurace je pro vás poměrně příznivá, což znamená, že vaše dovednosti při hledání rovnováhy v životě dostávají velkou podporu. Naprosto povzbudivě se budete cítit při pravidelných lekcích jógy, kde se vaše tělo protáhne a posílí, zatímco vaše plíce se rozšíří a vytvoří čistý krevní oběh v celém těle. Kolik je hodin? Možná ještě dnes stihnete zajít na lekci. Nezapomeňte se před cvičením a po něm napít vody, která pomůže odvést uvolněné toxiny.

Přečtěte si také