Denní horoskop BERANA na 6. 8. 2022

Beran 6. 8. 2022

Berani, dnes se můžete cítit trochu bez inspirace. Nenechte se odradit! Pusťte se do jakéhokoli projektu, i když jste myšlenkami jinde. V průběhu „špatné“ práce, kterou můžete zpočátku chrlit, vám múza jemně přistane na rameni. Někdy je zapotřebí trocha disciplíny, aby vedla ke slastné odměně!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V poslední době víte o proměně vše – už několik měsíců jste bez ní neměli téměř ani den. Čím je tedy dnešní den obzvlášť výjimečný? Planetární aspekt tohoto dne jej označuje za milník nebo bod uznání v procesu, kterým procházíte. Také staví jeden zvláštní vztah na nový základ. Mohla by být změna, o níž uvažujete, začátkem radostné události?

Práce

Někdo, kdo se v minulosti vyhýbal některému z vašich nápadů, najednou přehodnotí svůj názor. Tento zásadní průlom vám pravděpodobně otevře velké kariérní možnosti. Buďte otevření a upřímní ve svých nápadech. Tím se dostanete daleko.

Peníze

Tento týden vám vesmír dodá hřejivou energii. Díky tomu se vaše mužská a ženská energie spojí v klidné a harmonické spojení a vy se budete moci věnovat zábavným aktivitám, do kterých jsou zapojeni milenci a členové rodiny. Jeden aspekt vás však zasáhne v oblasti řídící výdělky a hodnoty. Obojí je třeba zrevidovat, než budete moci vydělat pořádné peníze.

Zdraví

Nejlépe uděláte, když se tento týden zaměříte na svůj domácí život. Abyste našli rovnováhu mezi vnitřní a vnější spokojeností, ujistěte se, že máte pod kontrolou svůj jídelníček. To znamená plánovat si jídlo, nakupovat ty nejlepší produkty, které máte k dispozici (pokud si již nepěstujete vlastní), a vařit doma. Vaření je meditace, když se dělá dobře, a vy si zasloužíte to nejlepší! Jídla, která připravíte, si můžete vychutnat sami nebo s přáteli.

Přečtěte si také