Denní horoskop BERANA na 7. 3. 2023

Beran 7. 3. 2023

Berani, dnes očekávejte změny ve své domácnosti. Možná konečně provedete opravy, přestavbu nebo rekonstrukci. Je také možné, že se k vám někdo nastěhuje nebo od vás odstěhuje. Do vašich dveří by také mohla přijít návštěva se zajímavou informací, která by mohla nějakým způsobem změnit váš život. Ať už se stane cokoli, nečekejte doma klidný večer. Je pravděpodobné, že bude hodně rušno!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Zdá se, že váš partner (současný nebo budoucí) se chce soustředit na nehmotné aspekty vztahu, zatímco vy jste určitě více naladěni na ty pozemské, takže si možná budete muset promluvit. Planetární konjunkce znamená, že máte šanci porozumět nadějím a snům své drahé polovičky, což může přinést mnoho poznatků, stejně jako hlubší pochopení toho, jak vidí vaši společnou budoucnost.

Práce

Týden pro vás začíná pomalu a pravděpodobně se budete potýkat s emocionálními problémy, které vám zůstaly z víkendu. Snažte se soustředit na přítomnost, místo abyste se zabývali minulostí nebo fantaziemi o budoucnosti.

Peníze

Jste obzvláště aktivní, když jde o to, abyste si nově definovali, jak chcete být vnímáni ostatními. To může vést k tomu, že změníte způsob oblékání, mluvení nebo jednání s ostatními. Přetváříte to, jak vás budou ostatní vnímat a jak se k vám nakonec budou chovat, zejména v práci. Přichází k vám tolik nabídek, že možná budete potřebovat čas na zvážení všech možností. Buďte připraveni stát se autoritou, kterou jste měli být.

Zdraví

Díky dnešní planetární konjunkci budete obzvláště citliví k potřebám druhých se zvláštním důrazem na rodinu a děti. Možná budete chtít zvážit vylepšení svého domácího prostředí nějakým pečujícím způsobem. Je čas na modernizaci kuchyně? Zdravé bylinky vypěstované u vás doma jsou krásným způsobem, jak zvýšit potěšení z jídla i vaření. Jednoduchý truhlík s květináčem u kuchyňského okna je atraktivní a praktický. Jako příklad lze uvést rozmarýn, petržel a bazalku.

Přečtěte si také