Denní horoskop BERANA na 7. 4. 2022

Beran 7. 4. 2022

Pokud si nedáte pozor, může dnes dojít k citovému konfliktu, Berani. Lidé vám mohou šlapat na paty, pokud jim k tomu dáte příležitost. Ujistěte se, že nejste zranitelní vůči útokům. Někdo může být připraven vás konfrontovat, takže musíte být připraveni se bránit. Nejlepší způsob, jak bojovat proti jakékoli síle, která se vás pokusí sestřelit, je věřit si, i když nemáte vše dokonale naplánované.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V kontrastu s tím, co se v poslední době děje ve vašich vztazích, vás dnešní postavení nebeských těles vybízí k tomu, abyste zpomalili, nabrali dech a trochu se nechali unášet. Co se týče současných milostných vztahů, můžete se dnes přestat trápit a být v klidu sami se sebou, se svým partnerem (současným nebo budoucím) a s aktuálními okolnostmi. Nechť je vaše mysl klidným jezerem!

Práce

V průběhu dne se budete cítit stále více sami sebou a to vám pomůže splnit jakýkoli úkol, který potřebujete. Silné sebevědomí vám pomůže, abyste každý úkol splnili přesně tak, jak je třeba.

Peníze

Aspekty zpomalují vaši schopnost vydělávat peníze, na které jste si možná zvykli, a vyžadují, abyste byli zodpovědnější v tom, jak utrácíte své peníze. Stanovte si limity, abyste mohli spořit na důchod nebo plnit jiné cíle. Pokud se vám nedaří získat motivaci, myslete na to, jak to, co děláte nyní, prospěje vaší rodině v budoucnu.

Zdraví

Planetární energie vás vybízí, abyste se vzdali konzumace škodlivých potravin nebo prázdných kalorií. Je to také vhodná doba pro půst a očistu. Pokud máte možnost, je půst s džusy krásným způsobem, jak očistit své tělo, aniž byste příliš narušili svůj každodenní život. Pokud půst nepřipadá v úvahu, podívejte se na některé z bylinných očistných kombinací dostupných online nebo v místním obchodě se zdravou výživou.

Přečtěte si také