Denní horoskop BERANA na 7. 7. 2022

Beran 7. 7. 2022

Berani, pokud vás trápí nějaký citový problém, najděte zdravý způsob, jak situaci zmírnit. Přejídání problém nevyřeší. Pouze tím své potíže zamaskujete a později se s nimi budete hůře vyrovnávat. Je načase vyjet ze zajetých kolejí a vnést do situace svěžest. Máte velké množství lásky, o kterou se můžete podělit se světem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konjunkce vám může zpřístupnit některé z vašich zajímavých fantazií, které obvykle nikdy nespatří světlo světa. Pokud hledáte někoho, s kým byste se o ně mohli podělit, nedělejte stejné věci jako obvykle. Zkuste chodit na místa, která jsou spojena s hudbou nebo uměním – je pravděpodobné, že zde potkáte toho pravého.

Práce

V tento den můžete požádat o povýšení, zvýšení platu nebo o zvláštní laskavost někoho, s kým pracujete. Pokud hledáte práci, můžete si být jisti, že všechny pohovory proběhnou velmi dobře. Vše, co si přejete, máte na dosah.

Peníze

Tento týden vesmír ovlivňuje vaše peníze. Je čas přehodnotit, jak v současné době vyděláváte peníze. Nenávidíte svou práci? Chtěli byste si najít smysluplnější práci? Tento týden vám dává příležitost objevit nový způsob, jak uskutečnit svou vysněnou práci.

Zdraví

Ačkoli vás mnozí považují za „horké/studené“, není to přesné. Ve skutečnosti jste velmi konzistentní a oddaní svým vášním  to vášně přirozeně kolísají. Pokud zjistíte, že máte chuť na nové potraviny nebo chutě, neodpírejte si tyto náběhy k vyšší pravdě! Chuť na ostré koření, jako je kari nebo chilli papričky, nebo na ochlazující látky, jako je avokádo a jogurt, jsou pro váš organismus skutečně prospěšné. Věnujte pozornost svému vnitřnímu hlasu prostřednictvím stravy a prospívejte!

Přečtěte si také