Denní horoskop BERANA na 8. 3. 2023

Beran 8. 3. 2023

Berani, máte jedinečnou příležitost přehodnotit plány a základy, které jste v poslední době vytvořili. Jak říkají tesaři: Dvakrát měř a jednou řež. Nyní je klíčová doba pro revizi vašich plánů a ujištění se, že je vaše stavba bezpečná. Pokud máte pochybnosti o tom, co jste dosud dokončili, poraďte se s někým, jehož odborným znalostem důvěřujete. Možná se vyplatí začít znovu s použitím nového plánu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Přestože jste se v poslední době snažili změnit některé aspekty svého života, zejména v oblasti partnerských (současných nebo budoucích) vztahů, dnešní astrální konfigurace vám dává další příležitost rozšířit své vize. Pokud v současné době hledáte nový partnerský vztah, pak si přečtěte charakteristiky, které jste hledali dříve, a přidejte několik dalších.

Práce

Nebojte se dát najevo svou citlivou stránku, a to i na pracovišti. Je dobré dát lidem najevo, že jste člověk a že máte také city. Nemůžete si stále hrát na bojovníka. Uvolněte se a zpomalte.

Peníze

Tento týden vám přináší obrovskou úlevu, protože můžete být produktivnější. Možná uvažujete o přesunu do domácí kanceláře, která s sebou nese méně rušivých vlivů než ta, v níž jste pracovali v poslední době. Mezitím se připravte na změny na dluhové frontě. Planety vás umí překvapit změnami úrokových sazeb a podmínek. Čtěte drobné písmo.

Zdraví

Díky dnešním astrálním energiím se můžete cítit mimořádně citliví. Pokud nevíte, co si myslíte nebo cítíte, možná byste si mohli udělat čas pro sebe a dělat něco relaxačního. Odpoutejte se od práce, dětí, manžela, šéfa a věnujte nějaký čas zdravému rozptýlení. Rozhodně cvičte a pijte hodně vody. Balancování a oddělování toho, co chcete vy, od toho, co chtějí ostatní, bude snazší, když si dáte trochu prostoru navíc.

Přečtěte si také