Denní horoskop BERANA na 8. 7. 2022

Beran 8. 7. 2022

Nezajímejte se o to, zda získáte více. Soustřeďte se na to, co už máte, Berani. Pracujte s tím, co ve vás rezonuje. Instinktivně víte, co funguje a co ne. Neztrácejte čas nesmyslnými záležitostmi. Zaměřte se na priority. Čím vyrovnanější a stabilnější budou dnes vaše emoce, tím více prosperity přijde do vašeho života.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná nebeská energie s sebou přináší skvělou příležitost roztáhnout křídla a objevit nové zájmy, které vás motivují. Pokud jste v trvalém vztahu, pak by do něj mohla vnést nový život a dát vám nové podněty ke společné činnosti. Pokud hledáte romantiku, pak by to pro vás mohlo být začátkem navázání dobrých přátelství.

Práce

Budete se cítit omezeni ze všech stran. Jste zády ke zdi. Právě teď je vaší nejlepší taktikou uklidnit se a soustředit se, než uděláte další krok. Cokoli, o co se pod tímto obrovským tlakem pokusíte, se vám pravděpodobně vymstí.

Peníze

Tento týden vesmír ovlivňuje vaše peníze. Je čas přehodnotit, jak v současné době vyděláváte peníze. Nenávidíte svou práci? Chtěli byste si najít smysluplnější práci? Tento týden vám dává příležitost objevit nový způsob, jak uskutečnit svou vysněnou práci.

Zdraví

Daří se vám mít tajný plán. Za to se nemusíte stydět! Tajné plány jsou ve skutečnosti smlouvy, které uzavíráte sami se sebou  je to způsob, jak vyzvat sám sebe a zároveň se chránit před veřejnou kontrolou. Nyní je skvělá doba na to, abyste si vyčlenili konkrétní zdravotní cíl: zlepšete si pleť tím, že budete během dne pít velké množství vody, zlepšete si svalový tonus pomocí kradmého cvičení nebo šetřete peníze a dopřejte si relaxační dovolenou, když to bude možné!

Přečtěte si také