Denní horoskop BERANA na 9. 7. 2022

Beran 9. 7. 2022

Každý si někdy impulzivně něco koupil, aniž by o tom předem přemýšlel. Pokud jde o vás, Berani, stává se to o něco častěji, než by mělo. Podívali jste se někdy na svou skříň plnou oblečení, které nikdy nenosíte? Proč si je necháváte? Je to uklidňující? Nenechte se strhnout módním šílenstvím. Snažte se opatrněji zacházet s penězi.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné planetární uspořádání by mohlo vyvolat určité napětí mezi vámi a milovanou osobou. Podařilo se vám dospět k určité dohodě o tom, jak byste chtěli v budoucnu postupovat, ale v průběhu dne zjistíte, že nemáte stejnou představu o způsobu, jakým chcete svého cíle dosáhnout. Možná je třeba konečný výsledek znovu definovat.

Práce

Tempo se dnes zvyšuje, takže zvedněte nohy a dejte se do pohybu. Ostatní vás mohou považovat za líné nebo pomalé, pokud neprojevujete soustředěné úsilí. Pokud nemáte k dispozici zdroje, které potřebujete k rychlejšímu postupu v aktuálním projektu, ozvěte se.

Peníze

Tento týden vesmír ovlivňuje váš dům peněz. Je čas přehodnotit, jak v současné době vyděláváte peníze. Nenávidíte svou práci? Chtěli byste si najít smysluplnější práci? Tento týden vám dává příležitost objevit nový způsob, jak uskutečnit svou vysněnou práci.

Zdraví

Teď potřebuješ spoustu místa na běhání! Hromadění energie v zásobnících bude mít za následek ohňostroj, který si možná budete chtít schovat na příští rok. Nenápadně narůstající stres způsobený životním stylem, odklon od pravidelné stravy a narušení spánkového režimu zažíváme všichni. Vás se to ale obvykle týká obzvlášť. Za své emoce jste zodpovědní, ať se děje, co se děje. Jezte tuny česneku a choďte na dlouhé běhy nebo procházky, abyste spálili přebytečnou energii.

Přečtěte si také